Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 HR LABS BASIC | Supreme Supps

HR LABS BASIC

HR LABS BASIC 510G

Størrelse:  510g

Portionsstørrelse:  17g

Portioner:  30

299,00 kr.

HR LABS BASIC

BASIC, spørgsmålet er ikke, hvorfor ville du bruge det, men hvorfor ville du ikke!?

Vi ved alle, at supplering med afprøvede og testede forbindelser såsom kreatinmonohydrat kan forbedre ydeevnen markant, selvom det ofte er tilfældet, at vi måske ikke bruger dem så ofte, som vi burde for virkelig at maksimere de potentielle fordele.

Her er et eksempel – din Preworkout  kan indeholde Beta Alanine, men det er usandsynligt, at du kommer til at bruge det 7 dage om ugen. Beta-alanin virker ved at øge muskelcarnosinkoncentrationerne. Forskning har vist, at Beta Alanine fordele er mest effektive, når du supplerer med det i længere perioder, med undersøgelser, der indikerer, at doser op til 6g dagligt i 4 uger eller mere fører til mere vedvarende niveauer af muskelcarnosinniveauer. Et gennemsnit på tværs af alle undersøgelser tydede på, at 179g var det sted, hvor fordelene var størst!

En anden undersøgelse har vist, at Beta Alanine er effektiv ved 6,4 g dagligt, men dette blev opdelt i flere mindre doser, så det er den virkelige verden, at den måske ikke er stor, da den tilhørende paræstesi (prikken!) og fordøjelsesbesvær ved en enkelt bolusdosis ville være for meget for de fleste, og hovedpinen ved at tage flere doser dagligt er bare ikke praktisk for en moderne, hektisk livsstil.

De fleste mennesker kan sagtens tolerere 3,2 g, den dosis, der virkelig anses for at være ‘klinisk’, som findes i en række præ-træning, inklusive DEFIB.

BASIC sikrer, at du når de 3,2 g hver dag, med 6,4 g, der indtages på træningsdage afhængigt af din præ-workout-valg (NB: vælg Defib)

Kreatin er konge, når det kommer til tid bevist effektive kosttilskud. Dens effektivitet kan ikke stilles spørgsmålstegn ved og har bestået tidens prøve. Det har vist sig at øge ydeevnen, kraftudbyttet og restitutionen samt fremme en lang række tilhørende sundhedsmæssige fordele. Supplering med 5g dagligt er nok for de fleste, og derfor har vi inkluderet dette i BASIC – hvis du er en kæmpe, kan du måske op på dosis, men for de fleste er 5g fint.

Betain Anyhdrous-tilskud på 2,5 g dagligt over længere perioder har fordele, som ikke er ulig kreatin. Disse omfatter øget ydeevne, kraftudbytte og kan også føre til forbedret kropssammensætning (mindre fedt mere muskler) over tid.

Peak O2® er en adaptogen svampeblanding af 5 stammer ledet op af Cordyceps Militaris, som sætter din krop i stand til positivt at tilpasse sig stresset ved træning og intens træning, samtidig med at den øger kraften og udholdenheden ved at forbedre iltoptagelsen. Fordelene ligner Beta Alanine, men virkningsmekanismen er anderledes. Nogle mennesker vælger det ene eller det andet, men ideelt set, hvorfor ikke bruge begge dele? Der er 2g i BASIC, som almindeligvis anses for at være den kliniske dosis. Hvis du også har Defib og Level Up i dit arsenal, ville du ramme 4g på træningsdage! 28g er alt, der skal til for at høste alle de tilknyttede fordele, Peak O2® har at tilbyde. Jo mere du tager dagligt, jo hurtigere kommer du dertil, men med BASIC bliver du fyldt op på kun 2 uger.

Vi runder Basic af med 1 g Taurin, en aminosyre, der har en lang række præstationsfordele ud over at den har en positiv indvirkning på cellulær hydrering og elektrolytbalance. Cocomineral™, rent økologisk kokospulver til igen at hjælpe med hydrering – noget som ofte overses, men som har en enorm indflydelse på ydeevne, kardiovaskulær sundhed og sundhed generelt og 500mg Pink Himalayasalt.

 

50 mg Astragin® er inkluderet for at sikre, at absorptionen maksimeres, hvilket øger næringsstofoptagelsen og biotilgængeligheden af ​​nøgleingredienserne i BASIC. Vi laver heller ikke sjov, det er bevist, at Astragin® øger kreatin med 33% og beta-alanin med 25%. Der er også positive data om tarmsundhed og immunfunktion. Det er ret episk!

BASIC – ting vi BØR tage dagligt. Hvis du vil tage ét kosttilskud, så sørg for, at det er dette. Made for progress!

Vægt 0,5 kg
Smag

Strawberry and fuzzy fruit, Peach Ice-T, Boom Boom Berry limited edition, Super Fresh OJ limited edition

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HR LABS BASIC”

Select a Pickup Point

HR LABS BASIC
HR LABS BASIC
299,00 kr. Vælg varianter