187,00 kr.

Ikke på lager

ERNÆRINGSOPLYSNINGER
  • Kapsler pr. beholder – 60
  • Portioner pr. beholder – 30
Typiske værdier Per 2 kapsler
Alpha GPC (alfa-glycerofosphocholin) 600mg

HVAD ER SUPPLEMENT NEEDS ALPHA GPC?

Supplement Needs Alpha GPC leverer en forskningsdrevet dosis på 600 mg pr. daglig portion for at sikre, at du høster det fulde udbytte af denne fantastiske nootropic. Denne kan prale af nogle imponerende undersøgelser, som har vist at øge cirkulerende væksthormonniveauer, øge kraftudgangen og mindske kognitiv tilbagegang. Så ikke kun kan det hjælpe med at øge styrken, når det bruges før træning, men du vil heller ikke lide nogen frygtet post workout ‘Crash’

Mange kosttilskudsvirksomheder er begyndt at bruge Alpha GPC, men meget få tilføjer stadig den nødvendige dosis for at være nær fordelagtig. Vi har sikret, at vores produkt ikke skuffer med en enorm 300mg pr. kapsel indeholdende 60 kapsler! Det betyder, at op til 600 mg kan indtages, og det vil holde dig i hele 30 dage!

HVORDAN KAN ALPHA GPC HJÆLPE?

Alpha GPC er byggestenen til neurotransmitteren acetylcholin. Det er tænkt som et af de mest bemærkelsesværdige (det betyder, at du kan se!) af hjerne fokuserende effekt .

Hjerneceller bruger acetylcholin til at sende kemiske signaler til hinanden i de grundlæggende hjerneprocesser. Disse omfatter hukommelseskontrol, indlæring, opmærksomhed og ræsonnement. Mens niveauerne af denne neurotransmitter naturligt falder, efterhånden som vi bliver ældre, kan kosttilskud som GPC sikre, at der er nok af dette hjernekemikalie tilgængeligt til at opfylde kravene til din kognitive aktivitet og endda din muskelaktivitet. Hvorfor? Fordi den primære neurotransmitter i muskelvæv og hjerne er acetylcholin.

HVAD ER DE VIGTIGSTE FUNKTIONER I DENNE ALPHA GPC

  • Massive 600 mg alpha GPC pr. portion
  • Bred vifte af fordele
  • Meget omkostningseffektiv
ERNÆRINGSOPLYSNINGER
  • Kapsler pr. beholder – 60
  • Portioner pr. beholder – 30
Typiske værdier Per 2 kapsler
Alpha GPC (alfa-glycerofosphocholin) 600mg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS ALPHA GPC”