299,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

INTRA-SURGENCE

INTRA-SURGENCE

DISCO CANDY SMAG –  Smager som Cherry Cotton Candy!     SUPERSTARS SMAG –  Smager som jordbær og vandmelon!     DRAGONS BLOOD –  Smager som ananas og mango!

Intra Surgence fra Chemical Warfare er et Intra-Workout-supplement videnskabeligt udformet med en højt doseret, fuldspektret blanding af EAA/BCAA’er sammen med banebrydende hydrering og patenterede energiforstærkende ingredienser.

Intra Surgence giver kroppen en høj dosis af BCAA’er og essentielle aminosyrer, begge vigtige for at øge muskelvæksten og forbedre den fysiske ydeevne. Ved at nippe til dette produkt under din træningsperiode vil det holde dig hydreret ved at give dig de nødvendige elektrolytter og energi samt Cocomineral® for at undgå kramper.

 

Energiboost er essentielt, mens du træner, og vi har tilføjet to ingredienser, der virkelig adskiller dette produkt fra resten. PeakO2 ®  er en økologisk certificeret kombination af seks adaptogene svampe dyrket i USA. Dette sammen med en høj dosis af Betaine vandfri er den perfekte energikombination til at komplementere dine træningsbehov.

Vægt N/A
smag

Disco candy, Superstars, Dragons blood

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INTRA-SURGENCE”