375,00 kr.

Kategorier: , Tags: , , ,

Ride On bør bruges dagligt for optimal ydeevne. Tag 2 kapslerom morgen og yderligere 2 kapsler 6-8 timer senere. Alternativt kan du tage 4 kapsler 45 minutter før træning for at regere som Zeus. Sørg for at forblive tilstrækkeligt hydreret

Ingredienser:

Granatæbleekstrakt (frugt) 15:1-forhold, standardiseret til 30% Punicaligins, Lepidimax gelatineret maca-rodpulver (Lepidium Peruvianum), CellFlo6™ (grøn teekstrakt (blade)), Blackvcube sort ingefærekstrakt (Kaempferia Parviflora, minimum 20% polymethoxyflavoner), stragin  (Astragalus Membranaceus & Panax notoginseng ekstrakt),  Bioperine® (sort peberekstrakt), flydende middel (silikonedioxid), anti Kagemiddel (magnesiumstearat), bovin gelatinekapselskal (indeholder farvestoffets titandioxid, gult og rødt jernoxid og azorubin – carmoisine).

RIDEON. En kombination af 4 ‘super’ ingredienser i optimale doser, designet til at arbejde i synergi for kærlighed, for livet og for pumpen!

Ordene unikke og innovative bliver bandet rundt alt for ofte i disse dage, men sjældent er deres brug berettiget. Med Ride On mener vi, at vi virkelig har formuleret et produkt, der er anderledes end alt andet på markedet. Også at sige, at intet er sammenligneligt, er en dristig påstand, men det er en, vi er villige til at bakke op om – stol på, vi har ledt grundigt, og vi kan ikke finde noget, der kommer i nærheden!

Patenteret Lepidamax® Maca rod, CellFlo6™ ekstrakt af grøn te, granatæbleekstrakt og Blackvcube® Black Ginger-ekstrakt blev valgt, fordi de hver især giver et væld af klinisk underbyggede fordele, som bliver endnu mere udtalte, når de bruges i kombination.

Granatæble er rig på polyfenoler, som har vist sig at have både kraftfulde
antioxidanter og anti-inflammatoriske fordele hos mennesker.
Hovedpolyfenolen i granatæble er Punicalagin – Ride On giver massive 1500mg Punicalaginer pr. portion. Undersøgelser viser, at polyphenolrig granatæbleekstrakt kan forbedre blodgennemstrømningen, forbedre restitutionen, reducere oxidativt stress, reducere blodtrykket og forbedre kardiovaskulær sundhed.

Maca er en urt hjemmehørende i Peru, som er blevet brugt i traditionel medicin i århundreder for at øge libido, fremme følelser af velvære og lindre symptomer på depression og angst, øge træningskapaciteten og forbedre styrke. Fordele, som siden er blevet dokumenteret i kliniske forsøg på mennesker. Lepidamax® anses for at være guldstandarden inden for Maca-standardisering.

CellFlo6™  er en proprietær ydeevne ekstrakt af grøn te designet med specifikke niveauer af katekiner for at hjælpe med at understøtte kardiovaskulær sundhed, muskelgendannelse, metabolisk og immunforsvar. Det kan også reducere oxidativ stress og bekæmpe fri skade på celleniveau.

CellFlo6™  er skabt ved hjælp af en dobbelt ekstraktionsproces, som øger niveauet af catechiner, specifikt galloylerede procyanadiner, som menes at bidrage til dets ydeevne og genvindingsegenskaber. Ride On indeholder 1000mg afCellFlo6™ pr. portion.

Sort ingefærekstrakt, Kaempferia parviflora, er hjemmehørende i Thailand og er blevet brugt i Sydøstasien i århundreder til at øge libido, forbedre seksuel sundhed, velvære, energiproduktion og immuneffektivitet. Blackvcube er standardiseret til et højt indhold af polymethoxyflavon, den primære aktive komponent i planten. Undersøgelser har vist, at sort ingefær kan forbedre kardiovaskulær funktion, hæmme phosphodiesterase 5 (PDE-5) – den samme virkningsmekanisme, som medicin mod erektil dysfunktion som Viagra virker, forbedrer mitokondriefunktionen og fremmer ATP-produktion. Der er en række andre lovende forskningsartikler, der tyder på, at Black Ginger virkelig er en superfood – for mange til at nævne her, uden at handelsstandarder sparker noget lort.

Kort sagt, Ride On er det supplement, du har brug for, men som du ikke tager endnu. Lavet til fremskridt. Slutningen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HRlabs Rideon”