360,00 kr.

Kategorier: , Tags: , ,

DEPLOY fra Chemical warfare

Hvad er DEPLOY? 

Chemical Warfare giver dig en omhyggeligt udformet Glucose Disposal Agent-formel, der efterligner insulin, et hormon, der hjælper med at transportere kulhydrater og proteiner til muskelcellen. Vi tilbyder en robust ingrediensprofil, der hjælper med at hjælpe din restitution og vækst.

Skal DEPLOY bruges før eller efter træning? 

DEPLOY kan bruges før træning til at transportere kulhydraterne direkte til muskelfibrene, mens din træning, da blodet er beriget med næringsstoffer for at hjælpe dig med at få muskler og øge pumperne. Før træning ville dette produkt være perfekt at kombinere med Chemical Warfares kulhydratdrik Commander, der inkluderer Glycersize ® , Cluster Dextrin ®  & Palatinose ® alle komplekse kulhydrater, der ville komplimentere dette insulin-efterlignende produkt. Intra Surgance ville også være et super combo produkt, så aminosyrerne i blandingen ville blive ført til musklen, mens du træner.

Dette produkt kan også bruges efter træning som et opdelingsprodukt for at sikre, at kulhydrater bruges til muskelvækst i stedet for at blive reserveret i fedtopbevaring.

HVAD SÆTTER DEPLOY UNDER ANDRE LIGNENDE PRODUKTER?

Hvad er Astragin?

AstraGin® er en patenteret, klinisk undersøgt 100 % naturlig forbindelse, der hjælper med optagelsen af ​​mange vitale næringsstoffer, hvilket fremmer et sundt tarmmiljø og tight junction-funktion.

Hvad er Bioperine?

BioPerine er en patenteret klinisk undersøgt ingrediens afledt af Piperine (sort peberekstrakt), som hjælper med næringsoptagelsen ved at modulere metaboliserende enzymer, som også kan hjælpe med vægtkontrol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DEPLOY”