262,00 kr.

Kategorier: , Tags: ,

Per portion

Koffein vandfri 350mg
Rhodiola Rosea 300mg
ENXtra® 300mg
Citrus Aurantium 150mg
Eria Jarensis® 10:1 ekstrakt 150mg
Hordenine 150mg
Grains of Paradise 12,5% 6-paradol 100 mg
PRO GBB™ 50 mg
Først vil vi pointerer at hvis du nogensinde har investeret i en fatburner, så findes det ikke, eller i så fald har så minimal en virkning at det er penge smidt ud af vinduet. Når vi vælger at tage en fatburner ind så er det med måde og forsigtigt da vi har et ry for at bringe produkter ind som vi kan have tiltro og tillid til at sige ” Ja den er effektiv”
Pre Shred kommer ind under kategorien fatburner OG DOG.
Pre Shred er designet og formuleret til at give dig kraftfuld, langvarig energi til at skubbe dig igennem dine cardio- og træningssessioner, mens du er i et dybt kalorieunderskud.
Pre Shred indeholder 2 dyre patenteret ingredienser ProGBB ™ og ENXtra®.
ProGBB ™ har vist sig at øge din træningskapacitet og reducere dine fedtophobninger.
ENXtra® er klinisk bevist at understøtte årvågenhed og hjælpe med at fokusere, også i kombination med koffein giver det en komplet løsning til mental energi.
Preshred er på ingen måde en mirakel pille MEN alle har oplevet når de er langt inde i en prep at energien til at udføre en Cardio session om morgenen i fastet tilstand begynder at virke som en umulig opgave bare 5 min. Inde i din Cardio session så vil Preshred være dit lille mirakel der kan få dig igennem fra 5 min til halvanden times cardio og vi taler af erfaring.
Hvis du er 4 uger ude af en bodybuildingkonkurrence, eller skal gør dig klar til en fotoshoot eller bare vil tabe et par kilo, kan Pre Shred give dig det kick, du har brug for til at se dig igennem til slutmålet med at få den overskydende vægt ned .

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CONTEH PRESHRED”