277,00 kr.

BARRICADE fra Chemical Warfare

Hvad er BARRICADE? 

Chemical Warfare giver dig BARRICADE en omhyggeligt udformet anti-inflammatorisk mod skadeforebyggelse, der bruger nogle af de nyeste ingredienser på markedet.

Produktet inkluderer det klinisk undersøgte, meget biotilgængelige Ultrasol® curcumin & ingefærekstrakt Gingever® samt andre velkendte komplementære ingredienser såsom Boswellia og R Alpha Lipoic Acid.

R-liponsyre, er den naturlige form for liponsyre – den nøjagtige type kroppen fremstiller og kræver. R Lipoic er betydeligt mere potent end Alpha Lipoic, fordi kroppen “genkender” det og “ved”, hvordan man bruger det.

Hurtig absorption er garanteret gennem vores inklusion af Astragin® og Bioperine®, der afslutter en perfekt afrundet ingrediensprofil.

HVAD er UltraSol ® Curcumin? 

Udgivet forskning viser UltraSOL™  -absorption med en hastighed på 46 gange standard curcumin og over 6 til 30 gange større end andre forbedrede curcuminprodukter. Ved at kombinerer curcumin med UltraSOL™, en molekylær dispersionsteknologi. UltraSOL™ omdanner lipofile (fedtelskende eller fedtabsorberende) næringsstoffer til vanddispergerbare ingredienser. Curcumin er notorisk hydrofobisk (optages ikke i vand), hvilket reducerer kroppens evne til effektivt at udnytte næringsstoffet. Curcumin bruger UltraSOL™ teknologiplatformen, der skaber molekylær spredning. Mikropartiklerne overtrækkes derefter med fødevaregodkendte hjælpestoffer og antioxidanter for at beskytte og stabilisere curcumin. Hjælpestofferne letter bedre dispersion i vandig opløsning, mens antioxidanterne beskytter og letter mere effektiv udnyttelse i kroppen.

https://www.nutraingredients-usa.com/Article/2014/02/03/OmniActive-s-curcumin-shows-46-fold-bioavailability-increase-compared-to-standard-curcumin-Study?utm_source=copyright&utm_medium= OnSite&utm_campaign=copyright

Hvad er Gingever® ?

Gingever ® højpotens ingefær indeholder 30 % bioaktive stoffer og minimum 25 % gingeroler. Et koncentreret ekstrakt betyder, at en klinisk relevant dosis på kun 60 mg Gingever er nødvendig, understøtter en række sundhedsmæssige fordele. Gingever giver en klinisk relevant dosis af de aktive forbindelser i ingefær i en lille dosis sammenlignet med 1.000 mg ingefærrodspulver.

Dens aktive forbindelser – gingeroler, shogaoler, zingerone og flygtige olier – kan med fordel påvirke flere biologiske systemer og antioxidantveje. Gingever er en første-til-markedsmulighed som et branded, høj-potens ingefærekstrakt til at understøtte flere sundhedstilstande.

https://omniactives.com/gingever/

Hvad er Astragin?

AstraGin® er en patenteret, klinisk undersøgt 100 % naturlig forbindelse, der hjælper med optagelsen af ​​mange vitale næringsstoffer, hvilket fremmer et sundt tarmmiljø og tight junction-funktion.

Hvad er Bioperine?

BioPerine er en patenteret klinisk undersøgt ingrediens afledt af Piperine (sort peberekstrakt), som hjælper med næringsoptagelsen ved at modulere metaboliserende enzymer, som også kan hjælpe med vægtkontrol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BARRICADE”