Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 Supplement needs Thyroidstack | Supreme Supps

Supplement needs Thyroidstack

Supplement needs Thyroidstack

319,00 kr.

Supplement needs Thyroidstack

Supplement Needs er blevet kendt for sine veludviklede, detaljerede og avancerede sportsernæringsprodukter, spækket med formler, der typisk ikke holder noget tilbage.

Den seneste formular udviklet af Dr. Dean St. Mart er med det skjoldbruskkirtel-fokuserede vægttabs produkt Thyroid Stack.

Du kan se ingredienserne og doseringerne Supplement Needs har samlet for Thyroid Stack i faktapanelet nedenfor, og det er et solidt udvalg. De primære mål med kosttilskuddet er som nævnt skjoldbruskkirtel-fokuseret, bygget til at understøtte syntese og omdannelse af thyreoideahormon, samt understøtte lipolyse, stofskifte og fedttab.

Især under og efter en Prep er produktet en ekstra god støtte.

Kosttilskud kræver Thryoid Stack Label

Flere af nøgleingredienserne rullet ind i Supplement Needs Thyroid Stack inkluderer et halvt gram tyrosin, endnu et halvt gram olivenblade, 150 mg guggul og tre premium, mærkevareingredienser. På den premium side er der 40 mg Paradoxine korn af paradis, 100 mg Capsimax og 250 mg af den stadig mere populære og gennemprøvede MitoBurn.

Endnu en gang, når det kommer til sportsernæringsprodukter, tager Supplement Needs altid en avanceret og omfattende tilgang, og det er tydeligt i Thyroid Stack. Produktet er teknisk set under vægttabskategorien, selvom formlen er meget forskellig fra sine konkurrenter med stimulanser og designet primært til skjoldbruskkirtelstøtte.

30 portioner i en fuld størrelse flaske.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Supplement needs Thyroidstack”

Select a Pickup Point

Supplement needs Thyroidstack
Supplement needs Thyroidstack