SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+

SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+

337,00 kr.

SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+

Vi bringer dig vores helt egen fokus-baserede Nootropic pre-workout formel udviklet af Dr Dean St Mart som en del af hans trifecta serie.

Pre Focus+ er her! Her er nogle ord fra manden selv; Så jeg ville skabe et produkt, der effektivt kunne stables med Pump+ for at give et energiudbrud og laserfokus for at hjælpe dig med at zone ind til træningssessioner.

Jeg ville dog også gerne have noget, der kunne bruges uden for træning, sammen med måske AM Priming Stack, til også at fungere som kognitionshjælp. –

Panelet med 12 ingredienser kombinerer en relativt lav dosis koffein med flere nootropiske og neurotransmitter-understøttende

ingredienser. Mange individer underholder ikke koffein vandfri eller dimaleat særlig godt, så det var vigtigt at vælge 2 naturlige kilder i form af PurCafé og Active TR koffein.

Frigivelsen af ​​koffein fra disse 2 er pæn og stabil uden nedbrud. – Resten af ​​blandingen rammer dig med en høj mængde cholindonorer, dopaminprækursorer, Gingko-ekstrakt, Lion’s Mane og Huperzine A som en acetylcholinesterasehæmmer.

Smag

Alien Juice, Sour Stardust

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+”

Select a Pickup Point

SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+
SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+
337,00 kr. Vælg varianter