Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE | Supreme Supps

SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE

SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE

Introduces Glutamine from Supplement Needs – dietary supplement for athletes and fitness enthusiasts.

165,00 kr.

SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE

Introducerer Glutamin fra Supplement Needs – kosttilskud til atleter og fitnessentusiaster. Vores 100 % rene glutaminpulver af farmaceutisk kvalitet leverer en række fordele, der kan hjælpe dig med at nå dine fitnessmål og forbedre dit helbred.

Glutamin er en af ​​de mest almindelige aminosyrer i kroppen og spiller en vigtig rolle i opbygning og reparation af muskelvæv.

Supplement Needs Glutamin er et højkvalitetsprodukt, der hjælper med at reducere muskelømhed og forbedre muskelrestitutionen efter træning. Men glutamin har også vist sig at have en række andre fordele for dem med fordøjelsesproblemer.

Det kan hjælpe med at forbedre tarmfunktionen og reducere betændelse i tarmene. Derudover kan det også være med til at styrke immunforsvaret og mindske risikoen for infektioner og sygdomme.

Vores Glutamin er 100% ren og fri for tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller kunstige sødestoffer, og kommer i praktiske bøtter á 500 gr. Det er nemt at tage som en del af din daglige kost, og kan nemt blandes med andre kosttilskud eller drikkevarer.

Supplement Needs er kendt for vores høje standarder for kvalitet og effektivitet. Vores glutamin er ingen undtagelse – det er et førsteklasses produkt designet til at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål og forbedre dit generelle helbred.

NUTRITIONAL INFORMATION

  • Size: 500g 
  • Serving Size: 5g
  • Servings: 100

Per 5 g serving (1 spoon)

100 % pure pharmaceutical grade glutamine powder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE”

Select a Pickup Point

SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE
SUPPLEMENT NEEDS GLUTAMINE