Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 Per4m Whey | Supreme Supps

Per4m Whey

Per4m Whey Protein er det bedst sælgende valleprotein i Storbritannien. Hvorfor? Kort sagt smager det fantastisk.

 

449,00 kr.

Per4m Whey

Screenshot 2023 03 13 at 13.45.15

Per4m Whey Protein er det bedst sælgende valleprotein i Storbritannien. Hvorfor? Kort sagt smager det fantastisk. Nogle vil næsten sige, at det smager for godt, hvis man kan sige det 🙂

Uanset om man er kræsen for smagen, så er der nogle sindssygt lækre smagsvarianter lige fra skumfiduser til nutella-smag. De har det hele og mere til.

Den indeholder en utrolig mængde essentielle aminosyrer, som hurtigt optages af kroppen. Valleprotein er et af de bedst undersøgte kosttilskud i verden, og forskellige undersøgelser har vist, at det kan hjælpe dig med at øge styrken, få muskler og tabe betydelige mængder kropsfedt.

Så for at cirkle tilbage til Per4ms formel, er det en stor tommelfinger op i den forbindelse. Hvad angår de resterende makroer, returnerer hver 30 g shake mindre end 1 g fedt, 3 g sukker og 102 kalorier, hvilket betyder, at der er masser af plads til at fordoble for ekstra protein, hvis du spiller indhentning. “Dagligt proteinindtag bør være en fast bestanddel for alle, der er involveret i regelmæssig sport og motion.

På grund af høje træningsniveauer kan atleter kræve et større indtag af protein for at hjælpe med at understøtte vækst og vedligeholdelse af muskelmasse.

At indtage 1-2 shakes oven i dine daglige måltider er en fantastisk måde at booste dit samlede protein på. Øg også kalorieindtaget og støt dine egne sundheds- og præstationsmål.

Hos PER4M mener vi, at du ikke skal ofre smag for resultater.

Hver portion indeholder meget biotilgængelige valleproteiner i koncentrat og isolat. Fås i en bred vifte af lækre smagsvarianter, du vil elske. Bland let i vand eller mælk, eller vær kreativ og brug i snacks, Cream of rice eller havregryn med højt proteinindhold. Alle baljer fra Per4m fås i 2 kg og indeholder 70 gr protein pr 100 gr.

Vægt 2 kg
Smag

blueberry muffin, caramel biscuit, carrot cake, cereal milk, chocolate brownie batter, Chocolate peanutbutter, Chocotella, Cinnamon donut, Cookies and cream, double chocolate, salted caramel, Strawberry creme, Vanilla Creme, Fluffy marshmallow, Sweet and salty popcorn, Vanilla Creme, White chocolate Hazelnut, Double chocolat, Jammy biscuit, Coconut cream, Choco pistachio

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Per4m Whey”

Select a Pickup Point

Per4m Whey
449,00 kr. Vælg varianter