MPS Max

349,00 kr.

MPS Max

MPS Max vender tilbage! Markedets bedste intra/peri-træningsaminosyreformel er ikke kun tilbage i tbJP-serien, MEN den er ny og forbedret!

Denne gang har vi kombineret PeptoPro og Hydrolysed Whey for at give hele proteiner. Dette er vigtigt for at optimere MPS (muskelproteinsyntese) For at øge deres effektivitet markant, er Velosotil blevet tilføjet til blandingen, som arbejder for yderligere at booste det komplette proteins evne til at hæve MPS.

Vi har brugt essentielle aminosyrer i fri form i formlen til at ledsage hele proteinerne. Dette øger BCAA-indholdet betydeligt, specifikt leucin, som er en hastighedsbegrænsende amino for MPS. At have dette til stede i de doser, vi bruger, gør MPS Max uovertruffen i sin effektivitet.

Vi har brugt den ekstremt potente Peak 02 til at hjælpe med den overordnede ydeevne og restitution, såvel som elektrolytter af apotekskvalitet i form af Aquamin. Hvis du tager træning seriøst, tror vi på, at MPS Mas vil spille en integreret rolle i at accelerere dine fremskridt.

Smag

Sunny orange, Mango/orange, Peached ice tea, Mojito, Black Currant, Classic Lemonade

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MPS MAX”

Select a Pickup Point

MPS MAX
MPS MAX
349,00 kr. Vælg varianter