399,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , ,

Performance Protein

Performance Protein

Trained By JP – JP Performance Protein 2 kg

Performance Protein er Jordan Peters nyeste valleblanding, bestående af både valleisolat og vallekoncentrat. Som altid har han undgået billigere og mindre effektive former for protein ved kun at bruge valleproteiner.

Der er fokuseret på kvalitet, men ikke på bekostning af smag! Giver valg af variation med 9 lækre smage at vælge imellem.

2 kg bøtter indeholder 66 portioner.

Når et helt måltid ikke er praktisk, og der er behov for et hurtigt alternativ (såsom før eller efter træning, når du rejser eller arbejder), foreslår vi at bruge 1 portion Performance Protein.

For større individer kan det være nødvendigt at indtage 2 portioner for at opfylde dine daglige proteinbehov. Vi mener, at dette er mest effektivt ved 2g pr. kg kropsvægt.

For eksempel, hvis du vejer 75 Kg, vil indtagelse af 150 g protein fordelt over dagen se den mest optimale tilgang til restitution, fedttab og fysik fremskridt. Dette kunne opnås i 5 måltider á 30 g protein.

Indtagelse af under 30 g protein i en enkelt måltid har vist sig at have mindre end optimal indvirkning på muskelproteinsyntesen. Derfor opfordrer vi altid til at indtage minimum 30g protein i ethvert måltid.

 

 

Vægt 2 kg
SMAG

Chocolate Caramel, Chocolate Coconut, Chocolate Orange, Strawberry Cheesecake, Vanilla Icecream, White Chocolate Rasberry, Tripple Chocolate, Chocolate Fudge, Chocolate Mint

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Performance Protein”