299,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier: , Tags: , ,

Supreme Sleep

Supreme Sleep er vores avancerede kortisolbehandling og søvnhjælp! Produktet er designet og formuleret til at reducere angst og stress og i sidste ende hjælpe dig med at glide ud i en uforstyrret dyb søvn. 

Denne indeholder patenterede KSM-66® , som er klinisk bevist for at hjælpe med at reducere stress, angst, kortisolniveauer og stressrelateret madtrang. Også KSM-66® kan hjælpe med at fremme forbedret hukommelse og kognitiv funktion. Desuden tilsatte vi citronmelisseekstrakt, L-tyrosin og L-theanin for at hjælpe med at reducere stress og angst.  

Vi har også tilføjet zinkcitrat, magnesiumbisglycinat og 5-hydroxytryptophan (5-HTP) for at sætte gang i og opretholde en dyb nattesøvn. For at runde dette af tilføjede vi patenterede Bioperine® for at øge biotilgængeligheden af ​​ingrediensprofilen. 

Hvis du udsætter din krop for stress, uanset om det er arbejdsrelateret eller gennem hård træning, så er Supreme Sleep det perfekte værktøj til at hjælpe med at reducere kortisolniveauet og få en dyb nattesøvn. 

Fås i Mango Smag

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Supreme Sleep”