SUPPLEMENT NEEDS TUDCA+NAC

40,82 

SUPPLEMENT NEEDS TUDCA+NAC

HVAD ER SUPPLEMENT NEEDS TUDCA+NAC

Dette er endnu et avanceret leverstøttetilskud fra Supplement Needs. Kombinerer to af de mest effektive kosttilskud til rådighed for at beskytte dig mod leverstress og skader. Det kommer i form af Tudca og NAC (med deres Tudca-indhold, der rammer en industrihøjde på 750 mg pr. portion sammen med 900 mg NAC)

HVAD ER TUDCA?

Kongen af ​​leverbeskyttelse kommer i form af Supplement Needs TUDCA, som vil levere en daglig portion med en forbedret dosis på 750 mg pr. daglig portion som understøttet af undersøgelser.

Når det kommer til leverstøtte, kommer intet i nærheden af ​​Tudcas effektivitet. Også kendt som Tauroursodeoxycholsyre, viser denne form for galdesyre en meget effektiv styrke til behandling af kolestase samt beskyttelse og rehabilitering af dette vigtige organ ved at reducere leverenzymer

Stables sammen med et andet fantastisk leverbeskyttende middel, såsom NAC, kan du beskytte din lever mere effektivt.

HVAD ER SUPPLEMENT NEEDS NAC

Også kendt som N-Acetyl-L-Cystein, Supplement Needs NAC doseres med 900 mg pr. daglig portion og har fantastiske antioxidantegenskaber og især i leveren.

N-Acetyl-L-Cystein er en stabil form af aminosyren L-Cystein og fungerer som en forløber for Glutathion. Når glutathionniveauer bliver opbrugt eller er nødvendige i større mængder i kroppen, producerer NAC højere niveauer, som igen kan ulovliggøre antioxidative virkninger gennem kroppen.

Især kan NAC hjælpe med leverfunktion og restitution ved at fremme glutathionniveauer, når leveren kommer under stress og skader. Ud over at øge produktionen af ​​glutathion for at understøtte leverheling, kan NAC’s antioxidantegenskaber også reducere farlige niveauer af lipidoxidation

HVAD ER NØGLEFUNKTIONERNE I DETTE LEVERSTØTTETILSKUD

  • Meget effektiv styrke til behandling af kolestase
  • Hjælper med at reducere leverenzymer
  • Fantastiske antioxidantegenskaber
  • Fremmer glutathionniveauet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS TUDCA+NAC”