337,00 kr.

Ikke på lager

ERNÆRINGSOPLYSNINGER
  • Størrelse:  270  kapsler
  • Portionsstørrelse:  9  kapsler
  • Portioner:  30

HVAD ER IMMUNOPRO+?

ImmunoPRO+ er en kraftfuld kombinationsformel designet af Supplement Needs for at give ernæringsmæssig støtte til et sundt immunsystem.

Den kombinerer  Wellmune® Beta Glucans sammen med vitamin A, C, D og zink, nøglenæringsstoffer til immunsystemets normale funktion. Beta-glucaner er et af de mest undersøgte og effektive naturlige stoffer til at understøtte en afbalanceret immunfunktion.

HVAD ER WELLMUNE® GLUCANS?

Wellmune® Glucans er blevet grundigt undersøgt og undersøgt, hvor det har vist sig at være yderst effektivt til at optimere immunfunktionen. Det har en naturlig “primende” effekt på det medfødte immunsystem, kroppens første forsvarslinje mod infektion. Det medfødte immunsystem består af fysiske barrierer (såsom hud og slimhinder), kemikalier i vores blod og immunsystemceller, der angriber fremmede celler i kroppen.

Wellmune® beta-glucaner er gær-afledte og er højt oprensede, hvilket betyder, at de er ikke-allergene og ikke forværrer Candida albicans.

HVAD ER DER ELLERS I DETTE IMMUNSTØTTETILSKUD?

ImmunoBlast indeholder vitaminerne A, C, D og zink, som alle bidrager til immunsystemets normale funktion. Disse er vigtige grundlæggende næringsstoffer for immunsystemet. De arbejder synergistisk sammen, for eksempel er zink nødvendig for at A-vitamin kan omsættes korrekt, og C-vitamin hjælper med at “genbruge” E-vitamin i kroppen.

A-vitamin bidrager til vedligeholdelsen af ​​normale slimhinder. Slimhinder er en integreret del af det medfødte immunsystem – den første linje af immunforsvar. Disse slimhinder beklæder vores mund, næse, luftveje og fordøjelsessystem samt genitourinary-kanalen. De er permeable, tillader næringsstoffer ind i kroppen, mens de beskytter den mod smitsomme stoffer, allergener og andre skadelige stoffer.

En daglig portion ImmunoPRO+ vil give betydelige mængder D3-vitamin. Tilstrækkelig D-vitamin er afgørende for et velfungerende immunsystem, og en stor del af befolkningen menes at have lave niveauer.

Vitaminer C, E og zink bidrager alle til at beskytte cellerne mod oxidativ stress forårsaget af skader fra frie radikaler. Frie radikaler forårsager skade på din krop og kan tilføje stress til immunsystemet. Frie radikaler findes i miljøet og kan være forårsaget af faktorer som cigaretrøg, forurening blandt andre faktorer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS IMMUNOPRO+ 270 CAPS”