349,00 kr.

Ikke på lager

SUPPLEMENT NEEDS CURCUMIN 240 tabs

SUPPLEMENT NEEDS CURCUMIN 240 tabs

Curcumin er langt et af de mest undervurderede/ukendte kosttilskud i branchen! Vores Supplement Needs Curcumin-ekstrakt er doseret med en daglig dosis på 760 mg og leveres med ekstra sort peber ekstrakt for at sikre, at disse doser er fuldt optimeret!

Hvad er curcumin?

Curcumin er den aktive ingrediens, der findes i det populære karrymad krydderi gurkemeje. Det er ved at blive ret almindeligt at se, at gurkemeje er denne nye super ingrediens. Men det er den aktive ingrediens curcumin, der findes i gurkemeje, som giver de fantastiske sundhedsmæssige fordele. Så det er vigtigt ikke at lade sig narre til at tro, at “gurkemeje”-tilskud vil levere de fulde fordele. Disse er ofte ikke i nærheden af ​​den nødvendige dosering, og kvaliteten er nøglen. Det, der skal kigges på, når man køber et curcumin-tilskud, er dets procentdel af curcumoider, doseringen pr. portion, og at det har sort peberekstrakt.

Curcumin har som primært funktion reducering restitution fra træning eller skader på rekordtid, men også en præventiv måde at undgå skader.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS CURCUMIN 240 tabs”