549,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tag:

Valleprotein koncentreret serum 80%; Isoleret valle; Aroma: Marengsmælksaroma; Fløde aroma; Fortykningsmiddel: Guargummi; Sødestof: Sucralose.

Quamtrax Iso Whey 2,26 kg

Isoleret og koncentreret fra kærnemælk ved CFM får denne proces laktosekoncentration, kulhydrater og fedt drastisk reduceret sammenlignet med andre proteiner indsamlet via andre procedurer. Denne respekterer fuldstændigt proteinets biologiske egenskaber og bevarer sit naturlige aminogram, som blandt andet giver mere end 20 gram BCAA for at forbedre muskelkonstruktionen og næsten 20 gram glutaminsyre for at få en total restitution. Minimalt bidrag af fedt og kulhydrater gør det til et godt valg for dem, der fører en vægtkontrolleret diæt eller for dem, hvis proteinindtag bør være højt uden store ændringer i deres fodringsudvalg af kalorier.

IsoWheys brede udvalg af smagsvarianter vil fange din opmærksomhed, ikke kun på grund af deres Lækre smag, men også på grund af deres renhed, da de ikke er tilsat sukker. De indeholder hverken blandinger af aminosyrer, kreatiner eller nogen anden kilde, der kan dække eller ændre den endelige mængde af protein og dets oprindelse.

  • Kærnemælksisoleret og hurtig assimileringskoncentreret protein.
  • Ideel efter træning eller som kosttilskud.
  • Fri for tilsatte komponenter, der skjuler dens reelle proteinprocent.
  • Vægt 2267 gr.
Vægt 2,3 kg
Smag

Cappucino, Chockolade, Cookies and cream, White Chocolate, Strawberry, Vanilla Biscuit, Vanilla Cinnamon

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quamtrax Iso Whey 2,26 kg”