650,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: , ,

Ingredienser

Valleproteinisolat PROVON®, L-Glutamin 4% KyowaTM Kvalitet, smagsstoffer (banansmag), Fortykningsmiddel: Guargummi, Sødestof: Sucralose. Indeholder laktose og soja. Kan indeholde spor af gluten, nødder og æg.

 

Quamtrax ISO pro 2,26 kg

Isopro CFM™ er et isoleret valleprotein opnået ved metoden med cross-flow microfiltration (CFM) for at undgå denaturering af proteiner.

Vi har længe været på udkig efter en Isolar proteinpulver der ikke bare var en god kvalitets proteinpulver men at smagen kunne banke andre isolat protein på plads.
Takket være denne metode er alt fedt og laktose næsten fjernet; resultatet er et absorberbart og hurtigt fordøjeligt protein. Derudover giver det en høj grad af BCAA, som det er passende for et isoleret valleprotein. Isopro CFM™ er perfekt til at tage det efter din træning eller endda til dit fulde daglige proteinindtag. Det er tilføjet Kyowa™ Glutamin, som øger den muskulære restitution efter, uanset hvilken form for træning. Da det ikke kunne være anderledes, bruger Quamtrax Nutrition som råmateriale PROVON™, der certificerer den højeste kvalitet med en uovertruffen smag og praktisk talt fedt- og sukkerfri.

  • 88% hurtigt fordøjeligt isolat valleprotein.
  • Koncentration af BCAA og Glutamin for ekstrem restitution og proteinsyntese.
  • PROVON™ som råmateriale.
  • Ny uovertruffen smagsserie af smag uden tilsat sukker.
  • Vægt 2267gr pr Bøtte
Vægt 2,3 kg
Smag

Mango Passionfruit, Chocolate, Cappucino, Strawberry, Vanilla Biscuit, Pina Colada

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quamtrax ISO pro 2,26 kg”