439,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , ,

Prepare var vores mest solgte og nok vores bedste preworkout vi har. Glæd dig til denne nye version der er endnu vildere.

PREPARE PRO

Prepare aka “GOAT” er tilbage og bedre end nogensinde!

Vi har lavet et par tweaks til vores preworkout PrePare.

Vi har øget dosis af koffein og alpha GPC lidt, og har tilføjet Rednite til uhyrlige pumps! Dette kommer fra patenterede rødbeder, et kraftfuldt nitrat, som hæver nitrogenoxid i kroppen, og også fra den utroligt effektive Raw S7, som yderligere øger vores egen nitrogenoxidproduktion. Synergien mellem Rednite og S7 er dyb.

Vi har stadig fermenteret citrullin i fri form samt Glycersize og Nitrosigine, som efter vores mening er et must i ethvert pump produkt.

Vi har også holdt i huperzine, som fungerer fremragende sammen med koffein og alpha GPC for at skabe ekstrem fokus.

Den sidste ændring, vi har brugt stevia til vores nye røde slushy smag. Du vil ikke se ret mange stevia pre-workouts på markedet, men vi ved, at overforbrug af sucralose kan forstyrre fordøjelsen, så det er et smart træk at reducere sucralose indtaget så meget som muligt!

 

BEMÆRK VENLIGST

ALLE andre smagsvarianter bruger sucralose

Red Slushy er den ENESTE smag, der indeholder Stevia – på grund af dette er farven på produktet ikke lys rød, og smagen er mindre sød end produkter, der indeholder sucralose.

På grund af den høje kvalitet og mængden af ​​de anvendte ingredienser vil pulveret virke klistret/klumpet – dette forventes & normalt for produktet.

Smag

Red slush, Iron Bru, Graped Candy, Pic N mix

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PREPARE PRO”