315,00 kr.

Kategorier: ,

PM ERADICATE

Hvad er PM ERADICATE? 

Chemical Warfare giver dig PM ERADICATE. En vægtkontrolformel om natten, der består af klinisk doserede ingredienser designet til at hjælpe dig med at nå dit ønskede mål i en drink, der er nem at blande og smager.

Bruger dette produkt premium ingredienser?

Produktet består af kun de bedste stimulifrie ingredienser med et omhyggeligt designet forhold mellem termogene og afslappende ingredienser, perfekt til at tage før sengetid.

Vægtstyring 

En enorm 3 g CLA kombineret med 1,5 g Acetly L Carnitine vil spille en afgørende rolle for at opnå de resultater, du ønsker, sammen med 50 mg Paradoxine ®, som vi vil tale om snart.

Søvn stak

At falde i søvn er afgørende, så vi kan restituere og reparere fysisk såvel som mentalt. Vi har brugt et udvalg af afslapnings- og kognitionsstøttende ingredienser fra citronmelisse til kamille til at hjælpe dig med at få en god nattesøvn, samtidig med at du hjælper stress.

Hvad er Paradoxine®?

Vores videnskabsmænd forstår forholdet mellem brunt fedt og hvidt fedt, som begge produceres af den menneskelige krop. Brunt fedt (BAT) har evnen til at bruge hvidt fedt (WAT) som brændstof og kan regulere det samlede kropsfedtindhold ved at bruge WAT til at producere energi og dermed reducere fedtniveauet i kroppen. Med dette i tankerne er grundlaget for PM ERADICATE Paradoxine ® et specifikt udvundet ekstrakt af planten ‘Grains of Paradise’. Det er et naturligt planteekstrakt, der arbejder i synergi med vores egen kropskemi for at hjælpe med fedttab.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PM ERADICATE”