HRlabs Ride on

48,75 

Ikke på lager

Med Ride On mener vi, at vi virkelig har formuleret et produkt, der er anderledes end alt andet på markedet. At sige, at intet er sammenligneligt, er en dristig påstand, men det er en, vi er villige til at bakke op om – stol på, vi har ledt grundigt, og vi kan ikke finde noget, der kommer i nærheden! Sol Raiz™ Lepidium Peruvianum Chacon, CellFlo6™ grøn teekstrakt, granatæbleekstrakt og Blackvcube® Black Ginger-ekstrakt blev valgt, fordi de hver især giver et væld af klinisk underbyggede fordele, som bliver endnu mere udtalte, når de bruges i kombination.

Granatæble er rig på polyfenoler, som har vist sig at have både kraftfulde antioxidanter  fordele hos mennesker. Mesterpolyfenolen i granatæble er Punicalagin – Ride On giver massive 1500mg Punicalaginer pr. Undersøgelser viser, at polyphenolrig granatæbleekstrakt kan forbedre blodgennemstrømningen, forbedre restitutionen, reducere oxidativt stress, kan reducere blodtrykket og forbedre kardiovaskulær sundhed.

Maca er en urt hjemmehørende i Peru, som er blevet brugt i århundreder for at øge libido, fremme følelser af velvære og lindre symptomer på nedsat humør, øge træningskapaciteten og forbedre styrke. Fordele, som siden er blevet dokumenteret i kliniske forsøg på mennesker. Men ikke alle Maca er skabt lige. Ride On bruger Lepidium Peruvianum Chacon. Det er udelukkende licenseret til Sol Raiz™ i USA, og det er den eneste art af Maca, som har vist sig at give betydelige terapeutiske egenskaber. Traditionelt opdrættet og dyrket i Andesbjergene over 14.000 fod, er det rig på phytonutrients, vitaminer og mineraler og betragtes som den absolutte guldstandard med hensyn til renhed. Hvorfor nøjes med noget mindre?

CellFlo6™ er en proprietær ydeevne ekstrakt af grøn te designet med specifikke niveauer af katekiner for at hjælpe med at understøtte kardiovaskulær sundhed, muskelgendannelse, metabolisk og immunforsvar. Det kan også reducere oxidativt stress og bekæmpe fri skade på celleniveau. CellFlo6™ er skabt ved hjælp af en dobbelt ekstraktionsproces, som øger niveauet af catechiner, specifikt galoylerede procyanadiner, som menes at bidrage til dets ydeevne og genvindingsegenskaber. Ride On indeholder 1000mg CellFlo6™ pr. portion.

Sort ingefærekstrakt, Kaempferia parviflora, er hjemmehørende i Thailand og er blevet brugt i Sydøstasien i århundreder til at øge libido, forbedre seksuel sundhed, velvære, energiproduktion og immuneffektivitet. Blackvcube er standardiseret til et højt indhold af polymethoxyflavon, den primære aktive komponent i planten. Undersøgelser har vist, at sort ingefær kan forbedre kardiovaskulær funktion, hæmme phosphodiesterase 5 (PDE-5) – den samme virkningsmekanisme mod erektil dysfunktion som Viagra virker, forbedrer mitokondriefunktionen og fremmer ATP-produktion. Der er en række andre lovende forskningsartikler, der tyder på, at Black Ginger virkelig er en superfood – for mange til at nævne her, uden at handelsstandarder sparker lort. Kort sagt, Ride On er det kosttilskud, du har brug for, men ikke tager endnu. 

Made for Progress.


				

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HRlabs Ride on”