339,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

HRLABS NOCODE

Vi anbefaler at blande to skeer (14 g) med 300-500 ml vand til at indtage umiddelbart før og under træning. Ingen kode kan også indtages på ikke-træningsdage, eller når som helst en aminorig drink er påkrævet.

Ingredienser:

Amino9® essentiel aminosyreblanding (L-Leucin, L-Lysin, L-Threonin, L-Isoleucin, L-Valin, L-Phenylalanin, L-Methionin, L-Histidin, L-Tryptophan), Instantiseret leucin, HICA (alfa) -hydroxy-isocapronsyre), smagsstoffer, fosfatsyre (soja), magnesiumoxid, maltodextrin, sødestof (sucralose), naturlig farvestof (betacaroten), surhedsregulerende middel (citronsyre), AstraGin® (membranagtig Astragalus og Panax notoginseng-ekstrakt), Salt

For fuld ingrediensopdeling KLIK HER

Allergenråd:  Fremstillet i en facilitet, der også håndterer korn, herunder gluten, æg, soja og mælk. Velegnet til vegetarer og veganere, Halal-certificeret.

Vejbeskrivelse

HRLABS NOCODE

NOCODE. En næste generation af mTOR-aktiveringskatalysator, formuleret til at øge muskelproteinsyntesen markant, hvilket skaber det ideelle miljø til at træne, restituere og tilpasse sig ud over tidligere opfattede grænser. F**k Genetik.

NOCODE, er IKKE din gennemsnitlige Amino-drik. Vi bruger Amino9, en leucin-forstærket, klinisk underbygget blanding af de 9 essentielle aminosyrer ud over 750 mg fosfatsyre og 1500 mg hydroxy-isokapronsyre (HICA) for at give den ultimative MPS-tændingskontakt.

BCAA’er har længe været overvejet eliten, når det kom til aminotilskud, men nyere forskning har konkluderet, at dette faktisk ikke er tilfældet. Faktisk er alle 9 essentielle aminosyrer nødvendige for effektivt at hæve MPS i en betydelig periode. BCAA’er og afgørende leucin, “triggeren” Amino, er en vigtig del af det større billede.

NOCODE indeholder 7,5 g Amino9 ud over 2,5 g instantiseret leucin, hvilket giver i alt 10 g EAA’er og 5 g leucin pr. portion.

Fosfatidsyre (PA) spiller en afgørende rolle i mTOR-signalering, som igen øger muskelproteinsyntesen. MPS er i høj grad ansvarlig for at øge muskelhypertrofi og lean muskelmasse.

750 mg PA blev vist i en række af dobbeltblindede placebo-undersøgelser til en signifikant forbedring af både styrke og muskelmasse hos fitnessatleter. Ikke din bedstemor, ikke din 15-årige fætter fra Albertslund eller Vordingborg, men en normal fyr i fitnesscentret, også kendt som dig eller en du kender.

HICA er en leucinmetabolit, ikke ulig, men på ingen måde så omstridt som HMB, som også i undersøgelser har vist sig at påvirke MPS positivt og potentielt hæmme muskelproteinnedbrydning. Tilskud på 500 mg, taget 3 gange dagligt, blev konkluderet for at reducere DOMS (muskelømhed) signifikant efter træning og øge muskelmassen.

Nocode – Made for progress!

Designet til at blive stablet med Carb Up for at efterlade resten i skraldet. Sæt dine egne grænser. F**k Genetik.

Vi anbefaler at blande to skeer (14 g) med 300-500 ml vand til at indtage umiddelbart før og under træning. Ingen kode kan også indtages på ikke-træningsdage, eller når som helst en amino drink er påkrævet.

Vægt N/A
SMAG

Cherry bubblegum, Jelly bros

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HRLABS NOCODE V2”