339,00 kr.

Kategorier: , Tags: , ,

Tag først 1 kapsel for at vurdere din tolerance, den individuelle tolerance VIL variere – FEVER40 er højt doseret, vær ikke en helt. Optimalt anbefaler vi at tage 2 kapsler, når du vågner og en yderligere kapsel 6-8 timer senere. Overskrid ikke mere end 3 kapsler i en 24-timers periode. Må ikke bruges inden for 5 timer efter tilsigtet søvn. Sørg for at forblive tilstrækkeligt hydreret. For de bedste resultater, brug 5 dages på 2 dages fri cyklus i maksimalt 8 uger, før du tager minimum 4 uger helt ud af produktet.

INGREDIENSER

InnoSlim (Astragalus Membranaceus & Panax notoginseng), vandfri koffein, Eria Jarensis-ekstrakt, Forslean® (Coleus Forskholii-ekstrakt – 12% Forskolin), Paradoxine® Grains of Paradise-ekstrakt (Aframomum Melegueta), Cocabuterol® (Theobroma L-Theanine-ekstrakt), , Hordenine HCL, Bitter Appelsinhudsekstrakt, Pro GBB™ (Gamma-Butyrobetain Ethyl Ester Chloride), Astragin  (Astragalus Membranaceus & Panax notoginseng),  Bioperine® (Sort peberekstrakt ), Vitamin B6 (Pyridoxinhydrochlorid), Vitamin B12 (Cyanocobalamin) , fyldstof (brunt rismel), flydemiddel (silikonedioxid), antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat), bovin gelatinekapselskal (indeholder farvestoffets titandioxid & FD&C Blue2)

Dette er ikke bare endnu en energipille, der er forklædt som et fedttabsværktøj. Dette er anderledes. Innovativ. Bevist effektiv. Træner du hårdt så er det din lille hjælper.

FEVER 40. Ubestridt. Den mest komplette fedttabsløsning til rådighed lige her og nu.

Vi vil ikke lyve. Vi hader det også. ‘Fatburner, Fedtforbrænder’. Den lille gryde med magiske piller har opildnet fascination og fordømmelse i lige grad, lige siden udtrykket blev skabt. Og vi siger det med det samme. Har du nogen sinde investeret i en såkaldt fatburner pille så er det penge smidt ud af vinduet. Du har investeret i hvad der svarer til 1 kop kaffe og håbet at du ville smide 5 kg fedt med din mirakel fatburner.
Kategorien er et minefelt. Det er i bedste fald forvirrende og vildledende. Derfor er vi meget påpasselig med at bringe noget ind på denne webshop, hvis ikke det er afprøvet af fitness atleter, godkendt af os personligt og har videnskablig dokumentation iorden.
FEVER 40. Formuleret til at sætte kryds i alle boksene, har vi et produkt, der FAKTISK gør, hvad det har tænkt sig at gøre – så længe du også gør det.
En optimalt doseret, synergistisk blanding af effektive ingredienser, der hjælper dig med dine kropssammensætningsmål. Øg fokus og energi massivt, reducer cravings, mindsk fedtlagring og skru op for VARMEN! Det kan ikke gøre det for dig, men FEVER40 den hårdt arbejdene fitness atlets lille hjælper.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HRlabs Fever40”