299,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , ,

HR LABS BASIC 510G

Størrelse:  510g

Portionsstørrelse:  17g

Portioner:  30

HR LABS BASIC

HVAD ER HR LABS BASIC?

Basic kombinerer nogle af de mest undersøgte, gennemprøvede og effektive naturlige ergogene hjælpemidler, der er tilgængelige i én praktisk daglig drink. Mange af ingrediensernes fordele er mere effektive, når de suppleres dagligt over en længere periode, hvilket gør det muligt at nå en tilstrækkelig mætning. Basic er velegnet til alle, der ønsker at få mest muligt ud af deres træning, uanset hvilken sport.

HVORFOR TAGE DETTE TILSKUD?

Vi ved alle, at tilskud med afprøvede og testede forbindelser såsom kreatinmonohydrat kan forbedre ydeevnen markant, selvom det ofte er tilfældet, at vi måske ikke bruger dem så ofte, som vi burde for virkelig at maksimere de potentielle fordele. F.eks at man glemmer det på sine restdays

Et eksempel er Beta-alanin . Dette virker ved at øge muskelcarnosinkoncentrationerne, men selvom det er i de fleste PWO, vil du ikke tage PWO hver dag. Forskning har vist, at Beta-Alanin fordele er mest effektive, når du supplerer med det i længere perioder, med undersøgelser, der indikerer, at doser op til 6 g dagligt i 4 uger eller mere fører til mere vedvarende niveauer af muskelcarnosinniveauer. Et gennemsnit på tværs af alle undersøgelser tydede på, at 179g var det sted, hvor fordelene var størst!

En anden undersøgelse har vist, at Beta-Alanin er effektiv ved 6,4 g dagligt, men dette blev opdelt i flere mindre doser, så det er den virkelige verden, at den måske ikke er fantastisk, da de tilknyttede paræstesi (prikken!) og fordøjelsesbesvær ved en enkelt dosis ville være for meget for de fleste, og hovedpinen ved at tage flere doser dagligt er bare ikke praktisk for en moderne, hektisk livsstil.

De fleste mennesker kan sagtens tolerere 3,2 g, den dosis, der virkelig anses for at være ‘klinisk’, som findes i en række præ-træning, bl.a. Defib v2 PWO

BASIC sikrer, at du når de 3,2 g hver dag, med 6,4 g, der indtages på træningsdage, afhængigt af din PWO valg.

Kreatin er kongen, når det kommer til tid bevist effektive kosttilskud. Dens effektivitet kan ikke stilles spørgsmålstegn ved og har bestået tidens prøve. Det er bevist, at det øger ydeevne, effekt og restitution samt fremmer en lang række tilknyttede sundhedsmæssige fordele. Supplering med 5 g dagligt er nok for de fleste, og derfor har vi inkluderet dette i BASIC – hvis du er en kæmpe kan du måske øge dosen, men for de fleste er 5 g fint.

Betain Anyhdrous- tilskud på 2,5 g dagligt over længere perioder har fordele, som ikke er ulig kreatin. Disse omfatter øget ydeevne, kraftudbytte og kan også føre til forbedret kropssammensætning (mindre fedt mere muskler) over tid.

Peak O2 ® er en adaptogen svampeblanding af 5 stammer ledet af Cordyceps Militaris, som sætter din krop i stand til positivt at tilpasse sig stresset ved træning og intens træning, samtidig med at den øger kraften og udholdenheden ved at forbedre iltoptagelsen. Fordelene ligner Beta Alanine, men virkningsmekanismen er anderledes. Nogle mennesker vælger det ene eller det andet, men ideelt set, hvorfor ikke bruge begge dele? Der er 2g i BASIC, som almindeligvis anses for at være den kliniske dosis. Hvis du også har Defib og Level Up i dit arsenal, ville du ramme 4g på træningsdage! 28g er alt, der skal til for at høste alle de tilknyttede fordele, Peak O2® har at tilbyde. Jo mere du tager dagligt, jo hurtigere kommer du dertil, men med BASIC bliver du fyldt op på kun 2 uger.

HR Labs afrunder basisk med 1 g taurin , en aminosyre, der har en lang række præstationsfordele ud over at have en positiv indvirkning på cellulær hydrering og elektrolytbalance. Cocomineral™, rent økologisk kokospulver, der igen hjælper med hydrering – noget som ofte overses, men som har en enorm indflydelse på ydeevne, kardiovaskulær sundhed og sundhed generelt og 500mg Pink Himalayasalt.

50 mg Astragin® er inkluderet for at sikre, at absorptionen er maksimeret, hvilket øger næringsstofoptagelsen og biotilgængeligheden af ​​nøgleingredienserne i BASIC. Astragin® har vist sig at øge kreatin med 33 % og beta alanin med 25 %. Der er også positive data om tarmsundhed og immunfunktion.

BASIC er de kosttilskud, vi bør tage dagligt. Hvis du vil tage ét kosttilskud, så sørg for, at det er dette. MADE FOR PROGESS!

Vægt 0,5 kg
Smag

Strawberry and fuzzy fruit, Peach Ice-T

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HR LABS BASIC”