437,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Tags: ,

Eat Up er en super alsidig komplet måltidsløsning specielt formuleret som DEN komplette måltidsløsning på farten til folk, der træner.

Eat Up fra HRlabs er specifikt formuleret som DEN komplette måltidsløsning på farten til folk, der træner. Ved at bruge protein og komplekse kulhydratkilder af højeste kvalitet med makronæringsprofilen, der matcher, er Eat Up designet til at replikere en RIGTIG atlets måltid. Fyldt med vitaminer og mineraler, tilsat Truserv frugt- og grøntblanding og beriget med organisk afledt Panmol B-Complex & DigeZyme for at optimere fordøjelsen og absorptionen, kan du være rolig, at hver gang du spiser op, er din ernæring 100 % indstillet, som den ville være med et helmadsmåltid.

Vi skal dog gøre obs på at der har har været mange MRP på markedet, Men vi kan her hos Supreme Supps at vi har fået noget der ikke kan sammenlignes i kvalitet eller smag som Eatup. Der er ikke nogen der kan følge med på Eatup mere.

Hvorfor bruge EATUP?

Vi kan finde på masser af grunde. Ikke fordi at du skal men det er et nemt alternativt for dig på mange måder.

Lad os antage at du ikke har mealpreppet en af dine måltider eller flere af dine måltider. så har du EATUP som dit alternativ.

Lad os antage at du er igang med at bulke i en off season men du har problemer med at få de sidste kalorier ind. Så er det nemt at drikke en Eatup for at nå dine kalorier.

Om du så er på prep og har brug for noget nemt og lækkert kan du tage en EATUP og holde dine Kalorier så du når dine mål.

Er du ude på i mange timer timer og du ikke vil rende rundt med dit tupperware så er EATUP en nem løsning.

Fortalte vi dig at den smager fantastisk?

I bund og grund no more bitching if you aint got a kitchen

Eatup består af En bøtte med 2,65 kg med 50 scoops. 2 scoops giver makro venlige 370 kalorier. fordelt på 50 x carbs og 30 gr protein.

Et måltid vil koste dig 19.4 kroner. Virker det dyrt?

Jamen prøv at sammenligne hvor meget din favorit proteinbar koster og hvor meget næringsindholdet og kalorier er i forhold til EATUP.

Eller se hvad de sunde fitness retter der leveres til døren koster dig

Eller i det hele taget tjek hvad dine måltider koster dig og tiden du bruger på det. Sammenlign disse ting og så vil du se at EATUP faktisk er en del billigere.

Vi glæder os til at se hvad du syntes om EATUP.

 

 

Vægt N/A
Smag

CHOCAWOKA CARAMOO, BAKED ALASKA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EATUP”