299,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Defib er en højt doseret, forskningsdrevet pre-workout formuleret til avancerede trænere. Overvej venligst dine egne toleranceniveauer før brug. Vi anbefaler at tage en ske (11,5 g) blandet med 250 – 350 ml vand 20 – 30 minutter før træning. Avancerede brugere kan drage fordel af at tage to scoops (23g) på samme måde. Optimale doser af aktive ingredienser opnået ved to scoops. Overskrid ikke mere end 2 portioner i en 24-timers periode, seriøst. Må ikke bruges inden for 5 timer efter tilsigtet søvn.

DEFIB V2

HRlabs motto er ‘Made For Progress’ med god grund. Vi stræber altid efter at gøre det bedre – i fitnesscentret, i erhvervslivet, i livet

Defib V2 – alle elskede originalen, men vi vidste, at vi kunne gøre det bedre, og det har vi. Et par subtile ændringer, der gør en STOR forskel. Mere pump, mere energi, mere fokus.

Defib Omdefiner pre-workout kategori. Med V2 er vi kommet op i niveau!

Defib V2 bringer det, ingen tvivl. Legitimt en af de mest komplette daglig pwo på markedet, og vi vil kalde det nu, den bedste smag. En bestemt dristig udtalelse, men som vi føler er fuldstændig berettiget. Vi har taget en mangesidet, synergistisk tilgang til gåden før træning og knækket koden!

I en kategori fyldt med tankeløse, ligegyldige daterede formuleringer der fylder billige underdoserede og ineffektive produkter i alt for meget hyldeplads.

…Men heldigvis er vi ikke alle i det for pengene! Nogle få mærker gør det rigtigt og gør det godt, og vi kan godt lide at betragte os selv som et af dem. Defib V2 er designet af folk, der træner, til folk, der træner. Vi formulerer kun produkter, som vi selv er glade for at bruge!

Defib V2s forskningsdrevne formel udnytter optimale doser af effektive ingredienser, er fuldstændig transparante i deres ingredienser og yderst effektiv.

HRlabs motto er MADE FOR PROGRESS!

 

Smag

FIZZY CANDY CRUSH, CHERRYADE, JELLY BEAN, ICED BLUE SLUSH

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “DEFIB V2”