Applied Nutrition Carb-X

29,25 

Applied Nutrition Carb-X

100 % CYKLISK DEXTRIN KULHYDRAT

Applied Nutrition Carb-X’s stærkt forgrenede cykliske dextrinkulhydrater (Cluster Dextrin®) er meget opløselige og giver en hurtig energikilde.

Carb-X er perfekt til før, under og efter træning.

VIGTIGSTE FORDELE Brændstof til træning Restitution efter træning Meget letopløselige kulhydrater Vegansk, vegetarisk, glutenfri Testet for atleter Halal certificeret produkt

ANBEFALET BRUG Bland 1 scoop (25g) med 500ml vand i en shaker og indtag før, under og efter træning for de bedste resultater.

TESTET FOR ATLETEN Hver ingrediens i denne batch gennemgår strenge tests og tests for forbudte stoffer, før de produceres under et kontrolleret program. De færdige produkter gennemgår derefter tilfældige tests i et ISO 17025 akkrediteret laboratorium for at give den højeste grad af sikkerhed for, at de er sikre for atleter at bruge.

ADVARSEL Rådfør dig med en kvalificeret sundhedspersonale, før du bruger dette produkt, hvis du er under 18 år, gravid eller ammer et spædbarn, eller har en eller flere kendte eller formodede medicinske tilstande, og om der er brugt receptpligtig eller håndkøbsmedicin(er) . Må ikke bruges som erstatning for en varieret kost og en sund livsstil.

Opbevar dette produkt på et køligt, tørt sted væk fra børn. Overskrid ikke anbefalet brug.

 

Vægt 1,2 kg
Smag

Fruitburst, Orangeburst, Unflavored

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Applied Nutrition Carb-X”