10X EAA

41,47 

10X EAA

Med KÆMPE 450 g pr. bøtte repræsenterer 10X EAA’er med elektrolytter seriøst værdi for pengene. Denne EAA er en velsmagende, vegansk, essentiel aminosyregenvindings- og præstationsdrik, der hjælper dig med at presse igennem din træning og restituere hurtigere. Med 750mg elektrolytter og 4g nitrogenoxid (NO)-aktivatorer pr. portion er denne EAA det ideelle intra-workout-supplement til at holde dig hydreret og hjælpe med ydeevnen. Vi formulerede 10X EAA ved at bruge et 4:1:1 BCAA-forhold for at sikre, at du får 4 g leucin i hver portion. Hver portion af denne EAA’er indeholder også alle 9 essentielle aminosyrer, 4 B-vitaminer, 4g Citrulline Malate og 20mg Bioperine og AstraGin, da de arbejder synergistisk for at øge næringsstofoptagelsen.

FANTASTISK SMAG

Uanset om du er en konkurrenceatlet eller regelmæssig fitnessgænger, hvis du tager muskelrestitution og øget kropsmasse alvorligt, så skal du overveje at tage 10X EAA’er. I modsætning til BCAA’er er EAA’er en komplet proteinkilde og kan (ligesom BCAA’er) ikke syntetiseres af din krop naturligt, så de kan indtages gennem mad eller kosttilskud. Undersøgelser har vist (i mangel på mad) 6g-12g EAA’er er en effektiv dosis til at fremme muskelproteinsyntese, men så lidt som 3g EAA’er kan være tilstrækkeligt. I undersøgelser har leucinberigede EAA’er vist sig at være de mest anabolske, så en af ​​de vigtigste ting at være opmærksom på i dine EAA kosttilskud er leucinindholdet. Ved 4000mg leucin pr. portion har 10X EAA’er dækket dig. Derudover hvis du stabler 10X EAA’er med 10X STIM eller PUMP vil du få enorme 12g Citrulline Malate i din før/intra-workout drink for at give dig de pumpe, vi alle er ude efter. Så prøv det og lad os vide, hvad du synes?

KVALITET UDEN KOMPROMIS

For dem af jer, der følger en vegansk eller vegetarisk diæt, er det vigtigt at vide, hvor dine EAA’er og BCAA’er kommer fra. Ikke alle aminosyrer er skabt lige! Ved du, hvor dine aminosyrer kommer fra? Ville du blive chokeret, hvis vi fortalte dig, at mange populære mærker syntetiserer aminosyrer fra svinepels, andehår, dyr og endda menneskehår? Vi hader at fortælle dig det, men det er sandt. At vide dette var nok til at få os til at skabe et vegansk alternativ til dem af os, der ønsker et mere etisk fremskaffet produkt uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. 10X EAA’er er fremstillet i GMP, NSF og IC certificerede faciliteter. Vi laver kosttilskud, du kan stole på.

VEGANVENLIGT

Tag om morgenen. Intra-workout eller når som helst på dagen.

Smag

Lemonaze, Peacherine, Watermelone, Tangerine, Appletize

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10X EAA”