10X CRE

24,57 

26 på lager

Kategorier: , , Tags: ,

10X CRE

Leder du efter et produkt, der gentagne gange har vist sig at øge muskler, styrke, udholdenhed og ydeevne i kliniske undersøgelser? Hvis det er tilfældet, skal du virkelig overveje 10X Cre, da det er Pharma-kvalitet, 100 % vegansk, mikroniseret kreatinmonohydrat og Informed Choice-godkendt. Kreatinmonohydrat er den mest omfattende undersøgte og klinisk effektive form for kreatin, der bruges i sportstilskud. I flere undersøgelser har kreatinmonohydrat vist sig at øge styrke og fedtfri muskelmasse, når det bruges sammen med tung styrketræning mere end med styrketræning alene.

KOMPROMISLØS KVALITET

Kreatin er en aminosyre, der forekommer naturligt i kroppen, og selvom din krop kan producere noget kreatin naturligt, er det måske ikke nok for aktive fitnessgængere og atleter. Dette gør vores Kreatin Monohydrate til en fantastisk mulighed for en person, der ønsker at supplere deres kost med en kreatin, der er ren, fri for urenheder og unødvendige biprodukter.

VEGANSK VENLIG

Vores etiketter, der er tillid til atleter, er fuldstændig gennemsigtige, og vores produkter indeholder ingen proprietære blandinger.10X Cre er Informed Choice godkendt og fremstillet i GMP, NSF og IC certificerede faciliteter. Vores kreatin er 3. parts testet for forbudte stoffer og tungmetaller, så uanset om du er en konkurrerende atlet, i et erhverv, der har obligatoriske stoftest, eller du bare vil vide, at du gør lige ved din krop, kan du være sikker på at vi har dig dækket.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10X CRE”