Supplement PWO Stack – Package Deal

Supplement PWO Stack – Package Deal

699

Supplement needs PWO Stack Normal pris for 749.:
Supreme Supps shaker
Supreme Supps Shaker
SUPPLEMENT NEEDS PRE PUMP+
SUPPLEMENT NEEDS PRE PUMP+
Smag
SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+
SUPPLEMENT NEEDS PRE FOCUS+
Smag
Supplement PWO Stack – Package Deal

699

Supplement PWO Stack – Package Deal

Vi bringer dig vores helt egen fokus-baserede Nootropic pre-workout formel udviklet af Dr Dean St Mart som en del af hans preworkout serie.

Pre Focus+

Her er nogle ord fra manden selv; Så jeg ville skabe et produkt, der effektivt kunne stables med Pump+ for at give et energiudbrud og laserfokus for at hjælpe dig med at zone ind til træningssessioner. Jeg ville dog også gerne have noget, der kunne bruges uden for træning, sammen med måske AM Priming Stack, til også at fungere som kognitionshjælp. – Panelet med 12 ingredienser kombinerer en relativt lav dosis koffein med flere nootropiske og neurotransmitter-understøttende ingredienser. Mange individer underholder ikke koffein vandfri eller dimaleat særlig godt, så det var vigtigt at vælge 2 naturlige kilder i form af PurCafé og Active TR koffein. Frigivelsen af ​​koffein fra disse 2 er pæn og stabil uden nedbrud. – Resten af ​​blandingen rammer dig med en høj mængde cholindonorer, dopaminprækursorer, Gingko-ekstrakt, Lion’s Mane og Huperzine A som en acetylcholinesterasehæmmer.

Supplement Needs Pre Pump+ er en pump fokuseret pre-workout af utrolig høj kvalitet, bragt til dig af Dr Dean St Mart fra Supplement Needs
Igen er vi ude i et kvalitetsprodukt med klinisk dokumenteret korrekte doser, så du får et produkt der rent faktisk gør hvad de lover.
Pre Pump+ kan bruges som et pre-workout for at hjælpe med øget blodgennemstrømning, og give dig et vanvittigt lækker pump under træningssessionen. 💪

Og selvfølgelig for at du ikke skal nøjes skal niveauet lige forhøjes med vores supreme shaker

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Supplement PWO Stack – Package Deal”