187,00 kr.

SUPPLEMENT NEEDS OMEGA 3
SUPPLEMENT NEEDS OMEGA 3

187,00 kr.

SUPPLEMENT NEEDS OMEGA 3

 

Supplement Needs Omega 3 leverer kvalitet og giver dig et højt EPA- og DHA-indhold pr. blød gel.

Afledt af fiskeolie er ikke alle omega 3-tilskud skabt lige. Kvaliteten af ​​omega 3 varierer fra mærke til mærke, og de ekstremt billige skal undgås, da det kan virke billigt i starten, men du får faktisk meget dårlig værdi for pengene.

Kvaliteten af ​​Omega 3 kan måles gennem dets DHA- og EPA-indhold. Nogle kommer i så lavt som 100 mg pr. blød gel, hvilket betyder, at du skal indtage mere, end du tror, ​​for at nå en gavnlig dosis. Supplement Needs Omega 3 indeholder 90 bløde geler og leverer 330mg EPA og 220mg DHA pr. blød gel

Spiser du ikke nok fed fisk kan det være en rigtig god idé at supplere med fiskeolie. De indgår i mekanismer i stofskiftet og bidrager til flere forskellige funktioner i kroppen og kan nedsætte fedt i blodet og er vigtig for hjertet og hjernen.
𝐇𝐯𝐢𝐥𝐤𝐞𝐧 𝐬𝐤𝐚𝐥 𝐝𝐮 𝐯æ𝐥𝐠𝐞?
Det kan være et svært at finde ud af om den ene fiskeolie kapsel er bedre end en anden. Hvis du knækker en fiskeolie kapsel åben og den lugter fælt af harsk fisk, eller hvis du har taget fiskekapsler og du efterfølgende i timevis bøvser fisk så ved du at kvaliteten er dårlig.
Ikke alle fiskeolie kapsler er ens i indhold af Omega-3 og det kan godt betale sig at betale prisen for et godt mærke. Vores Supplement Needs Omega 3 leverer kvalitet og giver dig et højt EPA- og DHA -indhold pr. Kapsel. De består af ren fiskeolie med en meget lav oxidationsgrad, så du kan holde dig sund!
90 kapsler af 1000 mg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS OMEGA 3”