Quamtrax Isopro 908 gr

Quamtrax Isopro

Advanced whey protein formula
30 Servings – 6,05g BCAA – 23g protein
No fillers – Low fat and carbs

Ingredients

Whey Protein Isolate PROVON, L-Glutamine 4% KyowaTM Quality, Flavors (banana flavor), Thickener: Guar gum, ® Sweetener: Sucralose. Contains lactose and soy. May contain traces of gluten, nuts and eggs.

 

325,00 kr.350,00 kr.

Quamtrax Isopro

Isopro CFM er et isoleret valleprotein opnået ved hjælp af Cross-Flow Microfiltration (CFM™) metoden for at undgå proteindenaturering.

Vi har længe ledt efter et isolatproteinpulver, der ikke kun er et proteinpulver af god kvalitet, men hvis smag også kunne overstråle andre isolatproteiner.

Takket være denne metode fjernes næsten alt fedt og laktose; Resultatet er et optageligt og hurtigt fordøjeligt protein.

Derudover giver det et højt BCAA-indhold, der står mål med et isoleret valleprotein. Isopro CFM™ er perfekt at tage efter træning eller endda som en del af hele dit daglige proteinindtag.

Den indeholder Kyowa™ glutamin, som accelererer muskelrestitutionen efterfølgende, uanset træningstype.

Da det ikke kunne være anderledes, bruger Quamtrax Nutrition PROVON™ som sit råmateriale, som certificerer den højeste kvalitet med enestående smag og praktisk fravær af fedt og sukker. 88% hurtigt fordøjeligt valleproteinisolat.

Koncentration af BCAA’er og glutamin til ekstrem restitution og proteinsyntese. PROVON™ som råmateriale. Nyt uovertruffent udvalg af smagsvarianter uden tilsat sukker. Vægt 908 gr pr. balje

Vægt 0,9 kg
Smag

Mango & Passion fruit, Chocolate, Cookies and cream, Strawberry Kiwi, Vanilla Biscuit

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quamtrax Isopro 908 gr”

Quamtrax Isopro 908 gr
Quamtrax Isopro 908 gr
325,00 kr.350,00 kr. Vælg varianter