Naughty boy Menace preworkout

Naughty boy Menace preworkout

289,00 kr.

Naughty boy Menace preworkout

Naughty Boy Menace preworkout

Naughty Boy Menace Pre-workout:

Alle NI ingredienser doseret i den anbefalede kliniske dosis. Inklusive 2 patenterede ingredienser GLYCERSIZE og ASTRAGIN . Vi besluttede at bruge GLYCERSIZE , dette var for at forhindre sammenklumpning og forbedre blandbarheden for vores kunder. Astragin blev også tilføjet til formlen for at hjælpe din krops evne til at absorbere nøgleingredienser og for at sikre, at du får maksimalt udbytte af hver portion.

 

Naughty Boy Menace pakker en punch med 350 mg koffein vandfri og tilsætninger af Juglans Regia & Biophytum . Du kan forvente en hurtig begyndelse af ren energi uden at lide det frygtede CRASH!

 

De fleste Pre-Workout-formler er stærkt fokuseret på billige stimulanser og skærer derfor ned på ingredienser af høj kvalitet, men ikke MENACE!

 

Du kan forvente en SYG PUMP samt ENERGI og laser FOCUS . Naughty Boy Menace indeholder 4 gram af nitrogenoxidprækursoren L-Citrulline, svarende til 7 gram Citrulline Malate. Også tilsat 2 gram Glycersize som er en osmolyt. Undersøgelser viste, at ved at indtage Glycerol før træning øgede tiden til udmattelse med 28%. Glycerol er den perfekte ingrediens til at opnå pump , der holder hele din træning.

 

Til sidst har vi tilføjet den fulde kliniske dosis 3,2 gram Beta-Alanine. Beta-Alanin vil hjælpe med at forsinke muskeltræthed og opbygningen af mælkesyre. Beta-Alanin understøtter styrke og udholdenhed ved at frigøre musklernes evne til at trække sig mere kraftfuldt sammen i længere frekvenser med mindre hvile mellem sæt.

 

Smag

Blue Strawberry, Pineapple, Pink lemonade (limited edition), Strawberry mango, Star Wars (limited edition) Lemon shotgun, Candy Watermelon, Sour gummibear, Star wars Limited edition M.O.B, Passion fruit, Cotton Candy

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naughty boy Menace preworkout”