HYDRAMAX

PROFESSIONEL GRADE HYDRATIONSFORMEL

per portion (12g) TAURIN 5000mg TRANEBÆR EKSTRAKT 2000mg KOKOSVAND 2000mg ASCORBINSYRE 500mg Mælkebøtte 200mg

90 serveringer.

vægt 1,08 kg

339,00 kr.

HYDRAMAX

PROFESSIONEL GRADE HYDRATIONSFORMEL

per portion (12g) TAURIN 5000mg TRANEBÆR EKSTRAKT 2000mg KOKOSVAND 2000mg ASCORBINSYRE 500mg Mælkebøtte 200mg

Overskrid ikke fire portioner om dagen.

Vejledning: Hydramax kan indtages på et hvilket som helst tidspunkt af dagen eller natten som et hydreringsprodukt. Vi anbefaler 500 ml vand pr. portion, men det er mest efter smag – Du kan bruge mere vand, hvis det ønskes. Indtag optimalt en ekstra portion rundt om dit træningsvindue.

Overskrid ikke 4 portioner om dagen. HydraMax blev inspireret af den græske kriger Hydramas Maximus, en sand gladiator blandt tespianerne, mens han slukker tørsten med vandet fra 1000 floder, han inspirerede generationer til at tage deres hydrering seriøst, velvidende at det faktisk er nøglen til optimal atletisk præstation og tja, holde sig i live generelt.

Hydra Max er ekspertformuleret med nøgleingredienser – nemlig en enorm dosis taurin, tranebærekstrakt, kokosvand, C-vitamin og mælkebøtterod – som alle har et væld af fordele

Hvis du har en tendens til at få BACK PUMP, i lænden som kan ødelægge hele din træning kan vi love dig at det ikke kommer til at ske når du bruger Hydramax. Optimalt performance til din træning kræver at du er ordenligt hydret.

Er du på Prep og evt bruger hjælpemidler til at optimere din fedtforbrænding er det vigtigt at dit Taurine niveau er højt og du får automatisk de 5000 mg ved en indtagelse af HydraMAX.

HydraMax bør bruges hver dag for at opnå optimale resultater, en til to portioner på ikke-træningsdage og en ekstra portion som en del af din før eller intra-workout rutine på træningsdage. HydraMax bliver mere effektiv ved længere tids brug.

Vægt N/A
SMAG

Berrylicious, Cherry, Lime citrus

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HYDRAMAX”

Select a Pickup Point

hydraMax Berrylicious
HYDRAMAX
339,00 kr. Vælg varianter