Hydra Flow er vores førsteklasses daglige hydreringsprodukt, designet til at hydrere kroppen, erstatte elektrolytter, der er gået tabt gennem sved, og har tilføjet vitaminer for at revitalisere kroppen.

240,00 kr.

Hydraflow
Hydraflow

Hydraflow

Conteh Hydra Flow er vores førsteklasses daglige hydreringsprodukt, designet til at hydrere kroppen, erstatte elektrolytter tabt gennem sved og tilsat vitaminer for at revitalisere kroppen. Hydra Flow Indeholder Cocomineral®️ som er et patenteret instantiseret kokosvandspulverekstrakt indeholdende de vigtigste elektrolytter natrium og kalium, som kan hjælpe med at genopbygge elektrolytter tabt gennem sved under træning.

CocoMineral®️ har et lavt fedtindhold og et højt indhold af kulhydrater, hvilket betyder, at den er ideel til at genopbygge glykogenlagrene efter træning.

Vi brugte CocoMineral®️ til at sikre, at kvaliteten af ​​produktet blev holdt til den højeste standard.

Hydra Flow kan bruges når som helst i løbet af dagen, uanset om det er det første om morgenen for at opnå optimal hydrering lige ud af sengen, eller efter træning for at hjælpe med at erstatte de elektrolytter, der tabes ved at svede under træning.

Hver bøtte Hydraflow er på 300 gr og giver dig 60 serveringer.

Smag

Cherry, Berry, Mango

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hydraflow”