Extasis stacker 2

Extasis stacker 2

289,00 kr.

Extasis

Extasis – Avanceret Pre-Workout for Ekstrem Ydeevne

Extasis er baseret på den seneste kliniske forskning inden for præstationsforbedringsindustrien. Alle elementer, der er opstået fra disse studier, kan findes i Extasis. Hvis du vælger en intensiv 20g skefuld af vores pre-workout, vil du drage fordel af 6g citrullin – præcis den dosis, som klinisk forskning har vist at være optimal.

Extasis tilbyder en vedvarende frigivelse af koffein, hvilket betyder, at du under din træning vil opleve en høj og vedvarende energi uden et efterfølgende energifald. Og det er ikke alt: Extasis inkluderer også EnXtra®, en ny standardisering af Alpinia Galanga, specielt udviklet til at arbejde sammen med cholin og 100% naturlige ketoner for at skubbe dine drifter, fokus og viljestyrke til grænsen.

Kombineret med essentielle ingredienser som kreatin og beta-alanin (for ekstra muskelstyrke og buffering af carnosinniveauer) har vi udviklet en af de stærkeste og mest avancerede pre-workouts nogensinde!

Fuld gennemsigtighed Vores ikke-proprietære formel viser præcist, hvad du får. Høj kvalitet ingredienser i den rigtige dosering!

Smag

Orange, Fruitpunch

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Extasis stacker 2”

Select a Pickup Point

Extasis stacker 2
Extasis stacker 2
289,00 kr. Vælg varianter