CRITICAL MASS 6KG

CRITICAL MASS 6KG

Applied Nutrition præsentere CRITICAL MASS på hele 6 kg til dig der har travlt i din hverdag og har brug for at få nogle hurtige og makrovenlige kalorier indenbords.

449,00 kr.

CRITICAL MASS 6KG

CRITICAL MASS 6KG

Critical Mass er designet til folk, der har svært ved at få nok spist nok kalorier.

Critical Mass giver en kalorietæt formel, der omfatter høje niveauer af protein og kulhydrat i hver portion. Dette er for at sikre, at dine voksende muskler får alle de vitale næringsstoffer, de har brug for for at udvikle og restituere.

Critical Mass indeholder op til 58,8 gram proteiner med den højeste biologiske værdi. Disse vil give byggestenene til dit muskelvæv.

Den indeholder også et præcist forhold mellem komplekse og hurtigtvirkende kulhydrater. At indtage nok kulhydrater er afgørende og vil forhindre dig i at miste muskelvæv.

Dette gør Critical Mass ideel til enhver person, der har brug for et højt kulhydratmåltid i løbet af dagen eller efter en hård træningssession.

Et af de vigtigste komplekse kulhydrater inden for Critical Mass er den superhøjmolekylære voksmajsstivelse (WMS). WMS har evnen til at genopbygge kroppens glykogenlagre meget hurtigere end konventionelle kulhydratkilder.

Dette opnås ved WMS’s evne til at omgå maven og gå til tarmene for øjeblikkelig absorption. WMS’s evne til at transportere alle disse næringsstoffer og stivelse ind i kroppen giver dig en øjeblikkelig “pumpe”, du fysisk kan mærke i dine muskler efter træning.

Critical Mass indeholder også en blanding af essentielle fedtsyrer, mediumkædede triglycerider og CLA. Denne blanding af “Super Fats” er designet til at give din krop de redskaber, den skal bruge for at komme sig efter intens fysisk træning.

Critical Mass BØR ANVENDES AF:

• Personer, der ønsker en formel med en kalorietæt kropsmasseforøgelse.

• “Hard-gainers”, der kæmper for at tage på (mennesker med højt stofskifte).

• Styrkeatleter, bodybuildere og vægtløftere.

• Atleter med høj energi såsom rugbyspillere, boksere, wrestlere osv.

• Enhver, der ønsker at “bulk-up”, tage på i muskelvægt eller forbedre all-around atletisk præstation.

• Aerobe atleter, der ønsker at opbygge muskler eller øge styrken.

Folk med en travl hverdag derpå farten kan få deres nødvendige kalorier ind som et måltidserstatning

Vægt N/A
Smag

Chocolate, Vanilla

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CRITICAL MASS 6KG”