Conteh Pre-workout Package-Deal

610 kr.

Conteh Pre-workout package deal Normal pris for alle 3 dele: 643 kr. - Få 5% rabat
CONTEH MEGA PUMP
CONTEH MEGA PUMP
Smag
Supreme Supps shaker
Supreme Supps Shaker
Conteh Conviction Elite
Smag
Conteh Pre-workout Package-Deal
Conteh Pre-workout Package-Deal

610 kr.

Conteh Mega Pump

Mega Pump er vores ikke-stimulerende baserede pre-workout, som er designet til at levere suveræn fokus og vilde pumps. Vi bruger Nitrosigine® som er en patenteret form for arginin. Brugen af ​​Nitrosigine® har vist sig at fremme produktionen af ​​nitrogenoxid (NO) for forbedret blodgennemstrømning, fokus og energi. AlphaZone® er også en nøglefunktion i Mega Pump, dette vil forbedre den kognitive funktion og give dig laserlignende fokus.

𝐒𝐤𝐚𝐥 𝐦𝐚𝐧 𝐡𝐨𝐥𝐝𝐞 𝐩𝐚𝐮𝐬𝐞 𝐟𝐫𝐚 𝐬𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐞?

Det kan være en god ide at holde en pause fra sin pwo hvis den indeholder stimulanser, da kroppen vænner sig til mængden af koffein og opbygger en tolerance.
I de perioder kan det derfor være en ide at bruge det vi kalder “pump” pres uden stimulanser, der fokuserer på vasodialation det vi kalder pumpet!
Bruger man for meget koffein kan det faktisk modvirke pump effekten og derfor kan pump produkter være et godt alternativ, især til dem der træner senere på eftermiddagen eller aftenen for at undgå koffeinen har negativ indflydelse på søvnen.
Hos os har vi et stort udvalg af både pwo med og uden stimulanser som alle er klinisk korrekt doseret for at give dig den optimale effekt. Nogle indeholder dertil også nootropics der hjælper dig med at få et bedre fokus og en god mind-muscle-connection! Whats not to like
Træner du senere end eftermiddagen anbefaler jeg altid at man primært bruger pump pwo uden stimulanser. Vi er store fans af Mega Pumo der lever op til sit navn. Den giver det vildeste pump, god effekt og mind-muscle-connection.
Som Arnold engang sagde: the greatest feeling you can get in the gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is the PUMP!
SUPPLERENDE FAKTA 
Portionsstørrelse: 1 ske (15g.5)
Portioner pr. beholder: 25
  Beløb per portion 
L Citrullin 5000mg
Glycerstørrelse 2500mg
ALCAR 1500mg
Bitter melon ekstrakt 1000mg
Rødbede ekstrakt 1000mg
Nitrosigin 1000mg
Fyrrebark 500mg
Alpha GPC (Alpha Zone) 250mg

———————————————————————————

Conteh Conviction

Conviction fra Conteh er vores høje stimulans og fokus, baserede pwo. CONVICTION er ideel til alle, der har lange hårde træningssessioner. Der bliver brugt flere simulanter i en høj dosis til at give dig det kick, du har brug for til din session, samt patenteret TeaCrine®, som har vist sig at forbedre udholdenhed, energi, fokus og humør. Vi bruger også AlphaZone®, som er en patenteret version af Alpha-GPC, som forbedrer kognitiv funktion og fokus. #trainwithconviction

Formuleret til perfektion med et panel, der taler for sig selv. Forvent et stort hit af energi, fokus og ydeevne gennem hele din træningssession, uden at opleve et crash efter! 💪
6000mg Citrulline Malate
3200mg Beta Alanine
350mg Koffein
150mg TeaCrine er blot nogle af ingredienserne så vi behøver ikke at sige meget mere om kvaliteten af produktet.
Conviction er en intensiv pwo, der er designet til den avancerede Atlet før træning. Tag en portion Conviction før en tung vægtsession for virkelig at få fokus, øge muskelpumperne og træne med øget intensitet!
Frarådes at tage efter kl 16 da den kan forringe kvaliteten af din søvn.
Conviction fås i smagen mango og pineapple sherbert

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Conteh Pre-workout Package-Deal”