CNP L-Carnitine

CNP L-Carnitine

99,00 kr.

Out of stock

CNP L-Carnitine

CNP L-Carnitin er en højkvalitets, letfordøjelig, væskestabil form af aminosyren L-Carnitin og et populært supplement hos folk, der ønsker at forbedre deres stofskifte og støtte energiniveauer.

Med tilsat vitamin B5 for at understøtte mental ydeevne og energiproduktion, fungerer det som en kraftfuld anti-træthedsformel for dem med krævende livsstil.

30 serveringer af 390 ml

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage L-carnitin?

Det anbefales at tage L-carnitin med hurtigtvirkende kulhydrater. Om det tages før under eller efter træning betragtes ikke som en vigtig faktor.

Hvad er L-carnitin?

L-carnitin er en ikke-essentiel aminosyre-lignende forbindelse, der er ansvarlig for at transportere langkædede fedtsyrer til din celles mitokondrier, hvor energi produceres fra fedtets oxidation.

Hvad er fordelene ved L-carnitin?

Bevis tyder på, at L-carnitin kan fremme fedt tab og optimere træningens ydeevne og restitution.

Hvordan virker L-carnitin?

L-carnitin transporterer fedtsyrer gennem den indre membran. Disse fedtsyrer menes at være den vigtigste energikilde under træning med lav til medium intensitet.

Hvilke typer L-carnitin er der?

L-carnitintartrat er en almindelig form, der findes i sportstilskud på grund af dets høje absorptionshastighed. Acetyl L-carnitin er den mest let absorberede form, hvilket gør nit ideel til atleter og aktive mennesker.

Kort fortalt

L-Carnitines evne til at flytte flere fedtsyrer i dine celler for at blive brændt for energi gør det til en effektiv præstationsforstærker, og det kan også være til gavn for fedtforbrænding og vægttab.

Mens der er nogle positive resultater med Carnitine-tilskud, må det overvejes at overordnet videnskabeligt bevis mangler.

De forskellige former for L-Carnitine er perfekte tilskud til veganer og vegetarer, som ikke let erhverver det fra naturlige fødekilder, såvel som ældre mennesker, der ofte har svært ved at producere nok naturligt.

Weight 0,350 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CNP L-Carnitine”

CNP L-Carnitine

Out of stock