Applied Nutrition Casein

Applied Nutrition Casein

 

399,00 kr.

Applied Nutrition Casein
Applied Nutrition Casein

Applied Nutrition Casein

MICELLAR CASEIN PROTEIN – 60 portioner 1,8 KG 100% CASEIN – PROTEIN MED TILSÆTTE FORDØJELSES ENZYMER

Applied Nutritions 100% kaseinprotein er essentielt for alle, der ønsker at fylde deres muskler under søvn, når det er upraktisk at indtage mad eller drikke. I denne periode kan din krop gå ind i en tilstand af sult og begynde at nedbryde muskelvæv. Dette kan have en negativ indvirkning på både muskelrestitution og ydeevne.

Som et resultat fordøjes Applied Nutritions 100% kaseinprotein langsomt over en længere periode (op til syv timer), hvilket giver dine muskler de aminosyrer, der er nødvendige for at syntetisere muskelvæv, hvilket letter restitution og vækst. 100% kaseinprotein indeholder en komplet aminosyreprofil og indeholder vitale BCAA’er (Branched Chain Amino Acids), som er byggestenene i nye proteiner. Med minimalt fedt og kulhydrater komplimenterer dette produkt bestemt de ønskede mål for en kaloriestyret diæt.

NØGLEFORDELE Ideel til indtagelse før sengetid Bidrager til vedligeholdelse og vækst af muskelmasse Tidsfrigivelsesprotein Tilføjet fordøjelsesenzymblanding Glutenfri 4,3 g naturligt forekommende glutamin pr. portion (glutaminsyre)

Smag

Strawberry, Vanilla, Chocolate, Banana

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Applied Nutrition Casein”