Mød vores ambassadør Simon Olsen

Simon Olsen er en imponerende figur med næsten 2 meters højde, som får ham til at skille sig ud fra mængden. Han er en atlet med flere optrædener i bodybuilding-shows, og han går aldrig på kompromis med sin træning, kost eller kosttilskud.

Simon har trænet siden 2015 og har store ambitioner for fremtiden inden for bodybuilding-shows. Han er dedikeret og målrettet i sin træning og stræber altid efter at forbedre sig og tage sin fysik til det næste niveau. Udover hans fokus på træning og kost, er Simon også en venlig og hjælpsom person, der er respekteret af sine venner og træningspartnere.

Alt i alt er Simon Olsen en imponerende personlighed, der er drevet af sin passion og vedholdenhed. Han er en inspirationskilde for andre og en respekteret person i sit samfund.

Mød vores ambassadør Emil Borel

Jeg hedder Emil Borel. Jeg er 24 år og fra Danmark.

Jeg begyndte at træne som 11-årig og blev langsomt mere og mere interesseret i bodybuilding. Jeg stillede op til konkurrence for første gang, mens jeg stadig gik på gymnasium som 18-årig. Den oplevelse bekræftede min kærlighed til sporten, og det har været en rejse i udvikling siden.

Jeg bor sammen med min kæreste i København, har en dværg gravhund og skal snart være far!

Jeg har konkurreret i seks år og været coach i 5 år, hvor de sidste to har været min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg afsluttede mine 3 år på Elite Handelsskole i 2017 og gik videre til min bachelor i økonomi. Jeg droppede ud, da coaching begyndte at gå godt, og jeg valgte at forfølge det, da det var, og stadig er, min drøm. Der er ikke noget, jeg er mere passioneret omkring end bodybuilding.

Indenfor fitness/bodybuilding har jeg ikke en formel uddannelse. Siden jeg var 15 har jeg studeret ernæring, træning, biomekanik, medicin osv. gennem betalte medlemssider og blevet coachet af kloge hoveder. Jeg har lært af folk som Ben Pakulski, Kassem Hanson, Joe Bennett, Jordan Peters, Luke Hoffman, og listen fortsætter.

Jeg er meget glad for mit samarbejde med Supreme Supps. Jeg har altid været tilhænger af kvalitet, når det gælder tilskud, og før Supreme var jeg nødsaget til at købe hjem fra udlandet.

Supreme forhandler de førende brands indenfor kosttilskud og tilbyder en bred og dyb vifte af produkter. Her er alt jeg skal og nogensinde kommer til at skulle bruge – alt samlet ét sted!

Min primære målgruppe er atleter, der er villige til at arbejde, villige til at lære og tænke langsigtet. Når det er sagt, er jeg villig til at arbejde med enhver, der ønsker at forbedre sig selv.

Sammen med Emil Eriksen er jeg også også en del af podcasten “En snak om træning.”

Jeg er ikke sikker på, at bodybuilding kvalificerer sig som en hobby længere, da det har udviklet sig lidt fra at være en hobby til en livsstil til nu i bund og grund at være mit fuldtidsjob.

Jeg har altid været fan af fodbold og spillede faktisk helt frem til 2020, hvor jeg følte, at jeg skulle træffe valget mellem fodbold og bodybuilding. Det var svært at få det til at hænge sammen med arbejde og træning, og lad mig være ærlig, jeg er ingen Ronaldo, så valget var ret indlysende.

Udover sport spiller jeg lidt WoW fra tid til anden, og jeg er også lidt af en “foodie”.

Jeg kan virkelig ikke fordrage edderkopper, og jeg er bange for højder og havet :))

Mød vores ambassadør Emil Eriksen

Emil er en dedikeret og hårdtarbejdende coach, der bruger sin ekspertise til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale.

Han har en imponerende baggrund inden for bodybuilding og har deltaget i flere shows, herunder Classic Physique. Hans erfaringer og viden har gjort ham til en eftertragtet coach blandt atleter, der er villige til at tage hårdt fat og stræbe efter det højeste niveau.

Udover sit arbejde som coach, er Emil også kendt for sin medvirken i podcasten “En snak om træning”, hvor han deler sine indsigter og tips om træning og kost. Hans passion og engagement for fitness og sundhed skinner klart igennem i hans arbejde og hans podcast.

Emil er også kendt for sit motto: “Hvorfor nøjes, hvis niveauet skal forhøjes”, som har inspireret og motiveret mange atleter og fitness-entusiaster til at stræbe efter det bedste. Hans motto er blevet en del af hans brand, og det er endda blevet brugt som slogan på deres shakers.

Alt i alt er Emil Eriksen en imponerende personlighed, der inspirerer og motiverer andre til at tage deres træning og livsstil til det næste niveau. Hans passion og engagement i fitness og sundhed er tydelig i alt, hvad han gør, og hans arbejde som coach og podcastvært gør en forskel i livet for mange mennesker.

Mød vores ambassadør Jannick Flygenring

Jeg har en fortid som Team Danmark atlet, og har selv styrketrænet i over 10 år. Jeg er danmarksmester i bodybuilding og har vundet over 10 guldmedaljer i internationale konkurrencer. Jeg har specialiseret mig i Shredz og muskelopbygning. Fælles for de to er, at der både skal arbejdes med det fysiske, mentale og strukturelle. Det er min mission at flytte dig ud af din komfortzone, så du opnår resultater, du kan tage med dig resten af livet.

Dengang jeg selv startede med at træne, manglede jeg en coach. Jeg havde ikke muligheden for at få hjælp, sparring, motivation eller lignende. Jeg måtte derfor prøve mig frem med en masse forskellige metoder, og det var både i forhold til kost og træning. Jeg har derfor lavet en masse fejl igennem tiden, som har gjort MIN vej markant sværere og hårdere, end den burde have været. Det er derfor, jeg er startet som coach.

Jeg har igennem de sidste 10 år opbygget erfaring og henover de sidste 5 år, har jeg hjulpet nogle af de bedste coaches i branchen med at opnå deres mål og forbedre deres krop. Min værktøjskasse er fyldt med en masse erfaring og viden, som jeg vil blive ved med at udvikle, så vi kan gøre DIN vej til succes nemmere! Jeg vil hjælpe dig fordi at jeg ikke vil have du skal lave de samme fejl, som jeg netop begik.

Mød vores ambassadør Kristoffer Bangsgaard

Mit navn er Kristoffer Bangsgaard. Jeg er professionel, naturlig bodybuilder i forbundet INBA/PNBA. Jeg stillede op til tre konkurrencer i 2022, hvor jeg blev dansk overall champ, UK international champ og til slut vandt mit pro card til ”the Natural Olympia” i Las Vegas. Derudover arbejder jeg til dagligt som online og personlig træner. Indtil januar 2022 studerede jeg til produktionsingeniør her i Odense på SDU men valgte at droppe ud, da jeg indså coaching var mit kald her i livet. Jeg har derfor taget springet og fulgt mit hjerte med, hvad jeg egentlig gerne vil arbejde med, nemlig coaching.

Jeg har udelukkende brugt Supreme Supps’ varer, siden de kom på markedet og også før vores samarbejde, da deres produkter levede op til den kvalitet, jeg søgte for mine kosttilkud samt havde alle de produkter, jeg havde brug for samlet på ét sted. De kosttilskud, jeg altid har i hjemmet, er Cream of Rice og en tilhørende højkvalitets proteinpulver, kreatin, pre-workout og intra workout supplementer såsom kylhydrat og EAA.