Ambassadør

1

Simon Olsen 

Emil Borel

Jeg hedder Emil Borel. Jeg er 24 år og fra Danmark.

Jeg begyndte at træne som 11-årig og blev langsomt mere og mere interesseret i bodybuilding. Jeg stillede til konkurrence for første gang, mens jeg stadig gik i gym som 18-årig. Den oplevelse bekræftede min kærlighed til sporten, og det har været en rejse i udvikling siden.

Jeg har konkurreret i seks år og været coach i 5 år, hvor de sidste to har været min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg afsluttede mine 3 år på Elite Handelsskole i 2017 og gik videre til min bachelor i økonomi. Jeg droppede ud, da coaching begyndte at gå godt, og jeg valgte at forfølge det, da det var, og stadig er, min drøm. Der er ikke noget, jeg er mere passioneret omkring end bodybuilding.

Indenfor fitness/bodybuilding har jeg ikke en formel uddannelse. Siden jeg var 15 har jeg studeret ernæring, træning, biomekanik, medicin osv. gennem betalte medlemssider og fra at blive coachet af kloge hoveder. Jeg har lært af folk som Ben Pakulski, Kassem Hanson, Joe Bennett, Jordan Peters, Luke Hoffman, og listen fortsætter.

Jeg er meget glad for mit samarbejde med Supreme Supps. Jeg har altid været tilhænger af kvalitet, når det gælder tilskud, og før Supreme var jeg nødsaget til at købe hjem fra udlandet. Supreme forhandler de førende brands indenfor kosttilskud og tilbyder en bred og dyb vifte af produkter. Her er alt jeg skal og nogensinde kommer til at skulle bruge, alt samlet ét sted!

Min primære målgruppe er atleter, der er villige til at arbejde, villige til at lære og tænke langsigtet. Når det er sagt, er jeg villig til at arbejde med enhver, der ønsker at forbedre sig selv.

Jeg er ikke sikker på, at bodybuilding kvalificerer sig som en hobby længere, da det har udviklet sig lidt fra at være en hobby til en livsstil til nu i bund og grund at være mit fuldtidsjob.

Jeg har altid været fan af fodbold og spillede faktisk helt frem til 2020, hvor jeg følte, at jeg skulle træffe valget mellem fodbold og bodybuilding. Det var svært at få det til at hænge sammen med arbejde og træning, og lad mig være ærlig, jeg er ingen Ronaldo, så valget var ret indlysende.

2
3

Emil Eriksen

Kristoffer Bangsgaard

Mit navn er Kristoffer Bangsgaard, jeg er professionel naturlig bodybuilder i forbundet INBA/PNBA. Jeg stillede op til 3 konkurrencer i 2022 hvor jeg blev dansk overall champ, UK international champ og til slut vandt mit pro card til the natural olympia i Las Vegas. Derudover arbejder jeg til dagligt som online og personlig træner. Indtil januar 2022 studerede jeg til produktionsingeniør her i Odense på SDU men valgte at droppe ud da jeg indså coaching var mit kald her i livet. Jeg har derfor taget springet og fulgt mit hjerte med hvad jeg egentligt gerne vil arbejde med, nemlig coaching.

4
5

Søren Møller