Alpha Lion Superhuman Pre Workout

Alpha Lion Superhuman Pre

Øger styrke og udholdenhed†

Primer muskler til vækst†

Laserlignende fokus†

Kraftfuld, ren energi uden crash†

Dobbelt patenteret næringsstof absorption†

319,00 kr.

Alpha Lion Superhuman Pre Workout
Alpha Lion Superhuman Pre Workout

Alpha Lion Superhuman Pre Workout

Alpha Lion SuperHuman Pre Workout – Max doserede, patenterede og klinisk undersøgte ingredienser

Formlen: Hvis ingredienser ikke er max-doserede, kan de lige så godt ikke engang være i pre-workouten. Derfor sørgede vi for at dosere SuperHuman Pre-Workout med maksimale doser, så du får maksimale resultater.

SuperHuman er den første max-doserede preworkout i de 5 søjler i en perfekt før træning. Det betyder, at du kan forvente kraftfuld energi med nul styrt, intenst fokus, hudafrivende pumps, maksimal muskelstyrke og udholdenhed og evnen til at nå nye niveauer i fitnesscentret – selv på dage, hvor du føler dig træt og umotiveret.

Søjle 1: Kraftfuld energi & fokus UDEN crash Et af de største problemer med før træning og energidrikke er, at du efter den første energistigning føler dig som en livløs zombie.

Strategisk formuleret til at modvirke ovenstående ved at kombinere 2 former for koffein plus L-Theanin. Giver langvarig, ren energi og fokus uden det grimme sammenbrud, som andre før træning er kendt for. Når de 3 ingredienser kombineres, er der desuden en udtalt synergistisk effekt, der resulterer i en overmenneskelig træningsoplevelse og energi hele dagen lang.

Søjle 2: Supermenneskelig styrke og udholdenhed SUPERHUMAN indeholder to muskelopbyggende ingredienser i kliniske doser – Beta Alanin doseret ved 3200mg, klinisk vist at øge muskelcarnosinniveauet, hvilket resulterer i større muskeludholdenhed og understøtter muskel- og styrkeopbygningsprocessen. Og Betaine vandfri doseret ved 2500mg for at forbedre muskel- og styrkeopbygningsprocessen ved at støtte mellem fast muskelrestitution og træningspræstation.

Søjle 3: Langtidsholdbare hudrivningspumper Mens de fleste mærker sælger dig en separat pumpeformel, der koster dig mere $$$, formulerede Alpha Lion Superhuman med en pumpeformel i verdensklasse. Med 2 patenterede ingredienser for at øge produktionen af ​​nitrogenoxid, hvilket fører til større vasodilatation og større muskelpumper. S7® – vist sig at øge nitrogenoxidniveauerne med 260 % ​​ved en dosis på 50 mg. Nitrosigine® – nyt patenteret kompleks af inositol-stabiliseret argininsilikat. Støttet af klinisk videnskab og designet til at øge nitrogenoxidniveauerne, hvilket resulterer i smertefuldt gode muskelpumper. Også disse to patenterede ingredienser kombineres med den kliniske dosis af L-Citrulin for at give ekstrem vasodilatation. Hjælper med at øge tilførslen af ​​næringsstoffer og ilt til arbejdende muskler under træning, forbedrer din præstation og forbereder dine muskler til vækst.

Søjle 4: Optimer ydeevnen Bare det at møde op til træningscenteret er ikke godt nok. Ønsker at præstere på optimalt niveau for at sikre, at hvert sekund ikke er spildt og i sidste ende opnå fysiske mål. SUPERHUMAN vil tage en gennemsnitlig træning til en SUPERHUMAN træning GARANTERET. Søjle 5: Forbedret næringsstofabsorption SUPERHUMAN har en dobbelt patenteret næringsabsorptionsmatrix for at sikre, at alt indeni i supermenneske går ind i cellerne. Både BioPerine® og AstraGin® – to omfattende undersøgte patenterede ingredienser, der forbedrer næringsoptagelsen og understøtter tarmens sundhed. Mere om videnskaben om disse to nedenfor. Sammen låser I op for SUPERMENNESKETS sande potentiale. Ultra-Premium ingredienser De fleste kosttilskudsvirksomheder skærer hjørner for at spare penge ved at bruge ingredienser på nederste hylde. Det er ikke i orden. Pakket med FEM ultra-premium patenterede ingredienser i kliniske doser for at sikre den højest mulige kvalitet og kvantitet. Infinergy™ DiCaffeine Malate – sammen med vandfri koffein og l-theanin resulterer det i stærk, langvarig energi uden det grimme sammenbrud. S7® – vist sig at øge nitrogenoxidniveauerne med 260 % ​​ved en enkelt dosis på 50 mg. Nitrosigine® – patenteret kompleks af inositol-stabiliseret argininsilikat. Støttet af klinisk videnskab og designet til at øge nitrogenoxidniveauerne, hvilket resulterer i smertefuldt gode muskelpumper. Lås op for dine kosttilskuds fulde potentiale med SuperHumans dobbeltpatenterede absorptionsmatrix SUPERHUMAN er den første præ-workout, der bruger en dobbelt patenteret næringsstofabsorptionsmatrix. Når du kombinerer klinisk doserede ingredienser med optimal optagelse af næringsstoffer, låser du op for supermenneskets fulde potentiale, som er kraftfuldt. 1. AstraGin® – er en patenteret, 100 % naturlig forbindelse, der øger optagelsen af ​​mange vitale næringsstoffer, hvilket fremmer et sundt tarmmiljø. Vist i 16 in vitro og otte in vivo undersøgelser for at øge biotilgængeligheden og absorptionen af ​​flere nøglenæringsstoffer: aminosyreabsorption (med 62%), L-Citrullin (med 45%), Arginin (med 67%), Leucin (af 58 %). 2. Bioperine® – har i kliniske forsøg vist sig at øge optagelsen af ​​flere næringsstoffer. Derudover også vist at hjælpe termogenese. Den metaboliske proces, der genererer energi i den menneskelige krop, en nøglefaktor for at opretholde vægttab.

 

Mens andre mærker underdoserer, doserer SuperHuman klinisk hver ingrediens + giver dig mulighed for at absorbere MERE af det, der er inde i hver portion. Hvor hurtigt vil du blive stærkere, opbygge flere muskler og forbrænde mere fedt? Føl dig supermenneske på alle træningsniveauer Vi kan ikke alle være hr. Olympia ud af livmoderen. Når det kommer til fitnessmål, er vi alle på vores egne personlige rejser. Så uanset om du er en nybegynder, mellemliggende eller avanceret atlet, vil SuperHuman tiered serveringsstørrelse give dig mulighed for at få PRÆCIS, hvad du har brug for uden at gå over eller underbord. For begyndere anbefaler vi et scoop til at vurdere tolerance. For avancerede atleter anbefaler vi den fulde to-scoop servering. Formel i verdensklasse møder smag i verdensklasse En før træning, der faktisk smager godt? Fås i fem lækre smagsvarianter. 100 % etiketgennemsigtighed Kun kujoner gemmer sig bag magiske “blandinger” i deres formler, der blot er markedsføring undskyldninger for underdoserede ingredienser og ineffektive produkter. Vi sætter en ære i vores Fuld Label Disclosure, så du ser HVER ingrediens indeni, hvilket betyder: Ingen proprietære blandinger Ingen fyldstoffer Heller ikke B.S. Og endnu vigtigere, ingen undskyldninger…

 

Smag

Orange gainsicle, Unicorn juice

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpha Lion Superhuman Pre Workout”