Alpha Lion Superhuman Intra

299,00 kr.

Alpha Lion SuperHuman Intra

Alpha Lion Super Human Intra Workout – Maksimer atletisk udholdenhed og forebygge muskeltræthed.

Smag: Fås i 3 lækre smagsvarianter, så forbandet godt, du får lyst til at drikke det hele dagen lang!

Leg Day Limeade: Vær ikke det fjols, der springer bendagen over! Denne lækre syrlige limesmag vil ikke kun få dig til at ØDELÆGGE squat-stativet, men vil også give dig kraft gennem hver anden intens ballonmetode-træning!

GraperMelon Gains: En anabolsk smagskollision af slikdrue og sød vandmelon. Denne unikke smagskombination vil skabe en gevinstslukkende fest i din mund og i dine biceps, så du kan curle, indtil Træningscenteret smider dig ud!

Tropic Thunder: En kraftfuld lækker ananassmag, der fører krig mod muskeltræthed med den seriøse intensitet fra den anerkendte skuespiller Kirk Lazarus!

DEN ANABOLISKE INTRA-WORKOUT GAINS QUENCHER Den forhøjede SUPERHUMAN INTRA-formel giver: 6000mg BCAA’er i det videnskabeligt undersøgte forhold på 2:1:1, vist at fremme muskelvækst og restitution og reducere træningsrelateret ømhed

† 4000mg af de 6 EAA’er til støtte for muskelproteinsyntese

† 3750mg elektrolyt- og hydreringsmatrix med Calci-K, AquaMin, Taurin og kokosvand for at maksimere hydrering og genopfyldning af elektrolyt

† Og til sidst 50 mg AstraGin for maksimal absorption

† 100 % etiketgennemsigtighed

Kun kujoner gemmer sig bag magiske “blandinger” i deres formler, der blot er markedsføring undskyldninger for underdoserede ingredienser og ineffektive produkter.

Vi sætter en ære i vores Fuld Label Disclosure, så du ser HVER ingrediens indeni, hvilket betyder: Ingen proprietære blandinger Ingen fyldstoffer Heller ikke B.S. Og vigtigst af alt… Ingen undskyldninger!

SMAG

Grapermelon Gains, Legday Limeade, Tropic Thunder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpha Lion Superhuman Intra”

Alpha Lion Superhuman Intra
299,00 kr. Vælg varianter