10X STIM

10X STIM er ikke for sarte sjæle. Med 24 g pr. scoop er 10X STIM spækket med ingredienser understøttet af god videnskab for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. De fleste mærker vil starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er inkluderet i deres pre-workouts, men vi vil være anderledes og starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er inkluderet i 10X STIM. KVALITET uden kompromis

339,00 kr.

10X STIM
10X STIM

10X STIM

10X STIM er ikke for sarte sjæle. Med 24 g pr. scoop er 10X STIM spækket med ingredienser understøttet af god videnskab for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. De fleste mærker vil starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er inkluderet i deres pre-workouts, men vi vil være anderledes og starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er inkluderet i 10X STIM. KVALITET uden kompromis

Hos 10X Athletic bruger vi ikke: Ulovlige og potentielt usikre stimulanser. Det er bare ikke sådan, vi ruller. Vi er stolte af at kunne pleje atleter på alle niveauer, inklusive olympiske og professionelle atleter. Så ulovlige eller usikre stimulanser gør det bare ikke hos os. Forbudte ingredienser på WADA-listen.

Ingen Proprietære blandinger. Alle vores etiketter er fuldstændig gennemsigtige, så du ved præcis, hvad du får i hver scoop. Nej grimt. Ingen overraskelser. Dårlig videnskab. Specifikt undgår vi at bruge ingredienser med dårlig videnskab for at understøtte deres effektivitet. Masser af pre-workouts er fyldt med billige ingredienser eller ingredienser med lidt eller ingen videnskab til at understøtte deres påstande. Vi gør ikke. Taurin. Vidste du, at nogle mærker tilføjer Taurin til deres koffeinholdige pre-workouts, og det gør faktisk deres pre-workouts VÆRRE. Skørt, ikke? Vidste du, at taurin og koffein har modsatte virkninger på dit centralnervesystem? Koffein er et kraftigt stimulerende middel, hvorimod taurin er en agonist for de hæmmende gamma-aminosmørsyre (GABA) receptorer. Vidste du, at en kombination af koffein og taurin INGEN mærkbar effekt har på din kardiorespiratoriske kondition, styrke, kraft eller kognitive evner? Om noget kan det have en skadelig effekt på den pre-workout, du indtager. En undersøgelse fra 2017 bemærkede, at kombinationen af ​​taurin og koffein faktisk ØGET følelsen af ​​træthed. Det ser ud til, at det ikke er et smart valg at tilføje taurin til koffeinholdige præ-workouts for den informerede træner, der leder efter det før-workout-boost.

10XStimAppleAttack 800x800

Så hvad er inkluderet i 10X STIM:

8000mg Citrulline Malate 2:1 Leder du efter bedre ydeevne, restitution, energi og mere kraftfulde pumper? Så er citrullin et ‘must’ i din pre-workout. Citrullin er en kraftfuld (NO) nitrogenoxidforstærkende ingrediens og har vist sig at være et mere biotilgængeligt og effektivt næringsstof til at booste plasmaniveauer af arginin end L-arginintilskud alene. Inden vi går videre, lad os lægge debatten om l-citrulline v citrulline malat på sengen én gang for alle. Der er kun én vinder, når du vil maksimere højintensiv træning og anaerob præstation. I modsætning til l-citrullin har undersøgelser vist, at når forsøgspersoner indtog 8000mg citrullinmalat, forbedrede de deres præstationer under bryst- og benstyrketræning, øgede gentagelser og reducerede deres opfattede anstrengelse sammenlignet med placebo. Derudover oplevede forsøgspersoner så meget som en 40% reduktion i muskelømhed sammenlignet med forsøgspersoner, der ikke indtog 8000 mg citrullin malat. Citrullin kan også hjælpe din præstation i fitnesscentret ved at reducere mælkesyreophobning i dine muskler, da det spiller en vigtig rolle i ammoniakbuffer.

3200mg Beta Alanin Tilskud med Beta Alanin har vist sig at hæve carnosinniveauet i skeletmuskelvæv med op til 80%. Dette forbedrer musklernes kapacitet til at buffere brintioner og opvejer den “forbrænding”, der opleves under intens træning. Beta Alanine er en utrolig velundersøgt ingrediens, og undersøgelser har vist, at 3200mg Beta Alanine tilskud kan hjælpe med at reducere træthed og øge udholdenheden markant. Så hvad betyder alt dette? Kort sagt kan tilskud med Beta-alanin give højere gentagelser og overlegen præstation i fitnesscentret. Du spekulerer måske på, om målet er at hæve carnosin, hvorfor ikke supplere direkte med carnosin i stedet for? Undersøgelser har vist, at beta-alanin-tilskud er mere effektivt til at øge carnosin-niveauet end at supplere med carnosin alene. Beta-alanin er mere biotilgængeligt end carnosin, så det er mere effektivt til at hæve carnosin-niveauet i dine muskler. Hvis du ikke er vant til at supplere med beta-alanin, skal du være opmærksom på den “prikkende” (paræstesi) fornemmelse. Start med en lavere dosis og opbyg din tolerance.

3000mg kreatinmonohydrat Muligvis den mest grundigt undersøgte og effektive ingrediens i sportsernæring. Kreatinmonohydrat er ikke kun bredt undersøgt, men det har også et væld af beviser for at understøtte dets effektivitet. Kreatin er en osmolyt, der forbedrer cellulær hydrering og ATP-regenerering i dine muskelceller. Under træning nedbrydes ATP for at producere energi. Kreatintilskud øger phosphocreatin-lagrene, hvilket betyder, at der er mere ATP-energi til at nære musklerne under højintensiv træning. Udover at hjælpe dine muskelceller med at producere mere energi, har undersøgelser vist, at tilskud med kreatinmonohydrat kan føre til en stigning i styrke, muskelmasse, muskeludholdenhed og hjælpe med at restituere, blandt andre fordele. Kreatinmonohydrat er guldstandarden og er et must for enhver seriøs træner. Kreatin er ligesom Beta Alaine et mætningsprodukt, og det kræver ikke en ladningsfase. Det er dog ikke ualmindeligt, at trænere indtager 3-5 g kreatin før og efter træning.

Koffein 450mg Kort sagt, koffein er kongen af ​​(sikre) stimulanser og er den vigtigste energiforstærkende ingrediens i de fleste træninger før træning. Forskningen i koffeins fysiologiske virkninger på fysisk og mental præstation er meget omfattende. Koffeinniveauet i din krop topper omkring 45-60 minutter efter indtagelse og kan forblive højt i 3-4 timer, før det begynder at falde, så det er ikke tilrådeligt at tage koffeinholdige før-træning sent på dagen. Koffein modvirker adenosin- og GABA-receptorer (neurotransmittere, der fremkalder en følelse af træthed og sløvhed). Ved at forhindre bindingen af ​​disse neurotransmittere til deres partnerreceptorer, har koffein vist sig at øge mental energi, fokus og motivation, samt at øge følelsen af ​​årvågenhed og forbedre reaktionstiderne. En nylig undersøgelse viste, at 4,45 mg/kg eller omkring 400 mg koffein øger udholdenheden hos atleter og hjælper med at forbrænde flere kalorier. Undersøgelser har vist, at kombination af taurin med koffein kan have en negativ effekt på det kardiovaskulære system og kan øge følelsen af ​​træthed. Forenklet sagt, undgå at kombinere koffein og taurin i dine før-træning.

400mg Peak ATP Peak ATP er en patenteret form for adenosin 5′-triphosphat (ATP) dinatrium. Peak ATP er identisk i struktur med den ATP, der produceres og bruges i den menneskelige krop. Alle levende celler bruger ATP til energi. Under træning stiger efterspørgslen efter ATP massivt, og ATP-omsætningshastigheden kan begrænse højintensiv ydeevne. I kliniske undersøgelser har Peak ATP vist sig at øge muskelkraften, forbedre blodgennemstrømningen, øge antallet af gentagelser, øge slank kropsmasse og reducere træthed sammenlignet med placebo. Baseret på forskning er den anbefalede dosis af Peak ATP 400 mg, den nøjagtige mængde i din 10X før træning. Ideelt set bør det tages (i din pre-workout) 30-60 minutter før træning.

2500mg Betaine Vandfri Betaine er et meget undersøgt, sikkert og yderst effektivt præstationsfremmende supplement. Betain er en naturlig osmolyt ligesom kreatin og fremmer cellehydrering. Det synergier også med kreatin for at forbedre biosyntesen af ​​kreatin i den menneskelige krop. Som en osmolyt forbedrer betain intracellulært vand, hvilket fremmer muskelvolumen og muskelhævelse. Forskning har vist, at muskelhævelse stimulerer muskelproteinsyntese og mindsker proteinnedbrydning, hvilket i sidste ende fører til øget muskelstørrelse. Undersøgelser har vist, at 2500 mg betaintilskud markant kan øge anaerob kraft, muskelproteinsyntese og vægtøgning hos atleter.

1000mg L-Tyrosin Forskning har vist, at tilskud med tyrosin kan øge niveauet af neurotransmitterne adrenalin, noradrenalin og dopamin. Disse er vigtige hjernekemikalier, der påvirker årvågenhed, humør og din stressreaktion. L-tyrosin er et dopaminprækursor, et kemikalie, der regulerer ‘belønning og fornøjelse’-centrene i din hjerne. Da reducerede niveauer af dopamin nedsætter motivationen og ydeevnen, kan øgede dopaminniveauer have effekten af ​​at booste hjernens funktion, humør og ydeevne under visse forhold.

1000mg Roerodsekstrakt Rødbedeekstrakt er en anden kraftfuld (NO) nitrogenoxidforstærkende ingrediens. De nitrater, der findes i rødbedejuice og kosttilskud, har vist sig at øge udskillelsen af ​​nitrogenoxid. Menneskelige undersøgelser tyder på, at boostning af NO kan forbedre muskelpumper og ydeevne under højintensiv intervaltræning og langvarig aerob træning. 700mg elektrolytter Elektrolytter er mineraler, der bliver elektrisk ladede, når de opløses i væske og er essentielle for mange vigtige kropsfunktioner. Som mange andre forbindelser i den menneskelige krop skal elektrolytter forblive inden for et vist område for korrekt sundhed og funktion. Under intens træning mister kroppen elektrolytter og vand ved at svede. Udtømning af elektrolytter kan føre til nedsat ydeevne, træthed, kramper og øge risikoen for skader. Så vi tilføjede kalium, magnesium og natrium til vores pre-workout for at genopbygge disse vitale mineraler. Disse er 3 af de mest almindelige elektrolytter, som hjælper med at understøtte muskelsammentrækninger, nerveimpulsledning, regulere hjertefrekvens og væskebalance i kroppen, blandt mange andre fordele.

B-vitaminer inkl. 800ug Folinsyre Folinsyre er en meget biotilgængelig form for vitamin B9. Det spiller en vigtig understøttende rolle i produktionen af ​​dopamin og nitrogenoxid. B3 (niacin) spiller en vigtig rolle i energimetabolisme og cellesundhed. B6 (pyridoxal 5′-phosphat) kan forbedre humør, reducere symptomer på depression og forbedre hjernens sundhed. Vitamin B12 (methylcobalatim) er et vigtigt vitamin, som din krop ikke kan producere. Supplering med B12 kan hjælpe med at understøtte nervecellernes normale funktion, energiproduktion og endda hjælpe med at minimere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. B12 tjener også som en vigtig cofaktor i produktionen af ​​dopamin.

20mg Bioperine og AstraGin Bioperine er et patenteret sort peberfrugtekstrakt, der bruges i kosttilskud før træning for at forbedre næringsoptagelsen og absorptionen gennem dens aktive komponent piperin. Piperin er også en anti-inflammatorisk antioxidant på højt niveau og en dopaminmaksimerer i kroppen (ved at stimulere TRPV-receptoren i hjernen). AstraGin er en patenteret, 100% plante-afledt forbindelse, der også øger optagelsen af ​​mange vitale næringsstoffer. Bioperine og AstraGin arbejder synergistisk for at øge næringsstofoptagelsen og næringsstofoptagelsen, dette kan hjælpe dig med at få mere ud af din pre-workout.

Smag

Fruit Bomb, Cobra Ki, Atomic Orange, Loco Limon, Mad Mandarin, Peach Purge, Wreck it Raz, Apple Attack

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10X STIM”