10X Pump er ikke for sarte sjæle. Med en vægt på 24 g pr. scoop er 10X-pumpen spækket med ingredienser understøttet af god videnskab for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. De fleste mærker vil starte med at fortælle dig, hvad der er i deres pre-workouts, men vi vil være anderledes og starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er i 10X PUMP.

339,00 kr.

10X Pump
10X Pump

10X Pump

10X Pump er ikke for sarte sjæle. Med en vægt på 24 g pr. scoop er 10X-pumpen spækket med ingredienser understøttet af god videnskab for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din træning. De fleste mærker vil starte med at fortælle dig, hvad der er i deres pre-workouts, men vi vil være anderledes og starte med at fortælle dig, hvad der IKKE er i 10X PUMP.

KVALITET UDEN KOMPROMIS

Hos 10X Athletic bruger vi ikke: Ulovlige og potentielt usikre stimulanser. Det er bare ikke sådan, vi scroller. Vi er stolte af at pleje atleter på alle niveauer, inklusive olympiske og professionelle atleter. Så ulovlige eller usikre stimulanser gør det bare ikke for os. Forbudte ingredienser på WADA-listen. Ingen Proprietære blandinger. Alle vores etiketter er fuldstændig gennemsigtige, så du ved præcis, hvad du får i hver scoop. Ikke grimt. Ingen overraskelser. Dårlig videnskab. Især undgår vi at bruge ingredienser med dårlig videnskab for at understøtte deres effektivitet. Mange pre-workouts er fyldt med billige ingredienser eller ingredienser med lidt eller ingen videnskab til at understøtte deres påstande. Vi gør ikke.

10XPumpAppleAttack 800x800

Så hvad er inkluderet i produktet:

8000mg Citrulline Malate 2:1 Leder du efter bedre ydeevne, restitution, energi og mere kraftfulde pumper? Så er citrullin et ‘must’ i din pre-workout. Citrullin er en potent (NO) nitrogenoxidforstærkende ingrediens og har vist sig at være et mere biotilgængeligt og effektivt næringsstof til at booste plasmaniveauer af arginin end L-arginintilskud alene. Før vi går videre, lad os lægge debatten om l-citrulline v citrulline malate på sengen én gang for alle. Der er kun én vinder, når du vil maksimere højintensiv træning og anaerob præstation. I modsætning til l-citrullin har undersøgelser vist, at når forsøgspersoner indtog 8.000 mg citrullin malat, forbedrede de deres præstationer under bryst- og benstyrketræning, øgede gentagelser og mindskede deres opfattede anstrengelse sammenlignet med at tage en placebo. Derudover oplevede forsøgspersoner en kæmpe reduktion på 40 % i muskelømhed sammenlignet med forsøgspersoner, der ikke indtog 8000 mg citrullin malat. Citrullin kan også hjælpe din præstation i fitnesscentret ved at reducere mælkesyreophobningen i dine muskler, da det spiller en vigtig rolle i ammoniakbuffer.

3200mg Beta Alanin | Tilskud med beta-alanin har vist sig at øge carnosin-niveauet i skeletmuskelvæv med op til 80 %. Dette forbedrer musklernes evne til at buffere brintioner og kompenserer for den “forbrænding” man oplever under intens træning. Beta Alanine er en utroligt velundersøgt ingrediens, og undersøgelser har vist, at 3200 mg Beta Alanine tilskud kan hjælpe med at reducere træthed og øge udholdenheden betydeligt. Hvad betyder alt dette? Kort sagt kan Beta-Alanin-tilskud give højere reps og overlegen præstation i træningscenteret. Du spekulerer måske på, om målet er at øge carnosin, hvorfor ikke supplere direkte med carnosin i stedet? Undersøgelser har vist, at beta-alanin-tilskud er mere effektivt til at øge carnosin-niveauet end carnosin-tilskud alene. Beta-alanin er mere biotilgængeligt end carnosin, så det er mere effektivt til at øge carnosinniveauet i dine muskler. Hvis du ikke er vant til at supplere med beta-alanin, så hold øje med den “prikkende” (paræstesi) fornemmelse. Start med en lavere dosis og opbyg din tolerance.

3000mg Kreatin Monohydrat Måske den mest grundigt undersøgte og effektive ingrediens i sportsernæring. Kreatinmonohydrat er ikke kun bredt undersøgt, men det har også et væld af beviser for at understøtte dets effektivitet. Kreatin er en osmolyt, der forbedrer cellulær hydrering og ATP-regenerering i dine muskelceller. Under træning nedbrydes ATP for at producere energi. Kreatintilskud øger phosphocreatin-lagrene, hvilket betyder mere ATP-energi til at give næring til musklerne under intens træning. Udover at hjælpe dine muskelceller med at producere mere energi, har undersøgelser vist, at tilskud med kreatinmonohydrat blandt andre fordele kan føre til en stigning i styrke, muskelmasse, muskeludholdenhed og hjælpe med restitution. Kreatinmonohydrat er guldstandarden og er et must for enhver seriøs træner. Kreatin er ligesom Beta Alaine et mæthedsprodukt og kræver ikke en indkøringsfase. Det er dog ikke ualmindeligt, at trænere indtager 3-5 g kreatin før og efter træning.

400mg Peak ATP Peak ATP er en proprietær form for adenosin 5′-triphosphat (ATP) dinatrium (ATP). Peak ATP er strukturelt identisk med den ATP, der produceres og bruges i den menneskelige krop. Alle levende celler bruger ATP til energi. Under træning øges efterspørgslen efter ATP dramatisk, og ATP-omsætningshastigheden kan begrænse højintensiv ydeevne. I kliniske undersøgelser har Peak ATP vist sig at øge muskelstyrken, forbedre blodgennemstrømningen, øge reps, øge slank kropsmasse og reducere træthed sammenlignet med placebo. Baseret på forskning er den anbefalede dosis af Peak ATP 400mg, hvilket er den nøjagtige mængde i din før træning 10X. Ideelt set bør det tages (i din pre-workout) 30-60 minutter før træning.

2500mg Betain vandfri Betain er et højt undersøgt, sikkert og yderst effektivt præstationsfremmende supplement. Betain er en naturlig osmolyt ligesom kreatin og fremmer cellehydrering. Det synergerer også med kreatin for at forbedre kreatinbiosyntesen i den menneskelige krop. Som en osmolyt forbedrer betain intracellulært vand, hvilket fremmer muskelvolumen og muskelhævelse. Forskning har vist, at muskelhævelse stimulerer muskelproteinsyntese og mindsker proteinnedbrydning, hvilket i sidste ende fører til øget muskelstørrelse. Undersøgelser har vist, at 2500 mg betaintilskud markant kan øge anaerob styrke, muskelproteinsyntese og mager kropsmasse hos atleter.

1000mg L-Tyrosin Forskning har vist, at tyrosintilskud kan øge niveauet af neurotransmitterne adrenalin, noradrenalin og dopamin. Disse er vigtige hjernekemikalier, der påvirker årvågenhed, humør og din stressreaktion. L-tyrosin er en dopamin-precursor, et kemikalie, der regulerer “belønning og fornøjelse”-centre i din hjerne. Fordi nedsatte niveauer af dopamin reducerer motivation og ydeevne, kan øgede dopaminniveauer have effekten af ​​at booste hjernefunktion, humør og ydeevne under visse omstændigheder.

1000mg Roerodsekstrakt Roeekstrakt er en anden kraftfuld (NO) nitrogenoxidforstærkende ingrediens. Nitraterne i rødbedejuice og kosttilskud har vist sig at øge udskillelsen af ​​nitrogenoxid. Menneskelige undersøgelser tyder på, at boostning af NO kan forbedre muskelpumpning og ydeevne i højintensiv intervaltræning og vedvarende aerob træning.

700mg Elektrolytter Elektrolytter er mineraler, der bliver elektrisk ladede, når de opløses i væske og er essentielle for mange vigtige kropsfunktioner. Som mange andre forbindelser i den menneskelige krop skal elektrolytter forblive inden for et vist område for et godt helbred og funktion. Under intens træning mister kroppen elektrolytter og vand gennem sved. Elektrolytudtømning kan føre til nedsat ydeevne, træthed, kramper og øge risikoen for skader. Så vi tilføjede kalium, magnesium og natrium til vores pre-workout for at genopbygge disse vitale mineraler. Disse er 3 af de mest udbredte elektrolytter, som hjælper med at understøtte muskelsammentrækninger, nerveimpulsledning, regulere hjertefrekvens og væskebalance i kroppen, blandt mange andre fordele.

B-vitamin inkl. 800ug Folinsyre Folinsyre er en meget biotilgængelig form for vitamin B9. Det spiller en vigtig understøttende rolle i produktionen af ​​dopamin og nitrogenoxid. B3 (niacin) spiller en vigtig rolle i energimetabolisme og cellesundhed. B6 (pyridoxal 5’phosphat) kan forbedre humøret, reducere symptomer på depression og forbedre hjernens sundhed. Vitamin B12 (methylcobalatim) er et vigtigt vitamin, som din krop ikke kan producere. Supplering med B12 kan hjælpe med at understøtte normal funktion, energiproduktion af nerveceller og endda hjælpe med at minimere risikoen for hjerte-kar-sygdomme. B12 tjener også som en vigtig cofaktor i dopaminproduktionen.

20mg Bioperine og AstraGin Bioperine er et patenteret sort peberekstrakt, der bruges i kosttilskud før træning for at forbedre optagelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer via den aktive komponent piperin. Piperin er også en  antioxidant på højt niveau og en dopaminmaksimerer i kroppen (ved at stimulere TRPV-receptoren i hjernen). AstraGin er en patenteret, 100% plantebaseret forbindelse, der også øger optagelsen af ​​mange vitale næringsstoffer. Bioperine og AstraGin arbejder synergistisk for at øge optagelsen og optagelsen af ​​næringsstoffer, dette kan hjælpe dig med at få mere ud af din pre-workout.

Smag

Wreck it Raz, Peach Purge, Mad Mandarin, Loco Limon, Apple Attack, Atomic orange, Cobra Ki

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “10X Pump”