Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE | Supreme Supps

SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE

  • SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE
  • ERNÆRINGSOPLYSNINGER

Størrelse: 120 ml
Portionsstørrelse: 4 ml
Portioner: 30

Typiske værdier Per portion (4 ml)
Glutathion (Setria) 500mg
Liposomer proprietær blanding (phosphatidycholin Complex fra ikke-GMO solsikkelecithin) 400mg

375,00 kr.

  • SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE
  • HVAD ER GLUTATHION?

Glutathion er et naturligt forekommende peptid, der findes i alle celler, væv og organer i vores kroppe og understøtter antioxidanter for at beskytte os mod frie radikaler. Dette er grunden til, at supplement Needs har skabt et glutathiontilskud af høj kvalitet i en liposomal form.

HVAD GØR DETTE SÅ GODT?

Glutathion bruges til at støtte sund aldring og vores krops immun- og nervesystemer samt forynge og beskytte organer. I en nøddeskal er det afgørende i alle afgiftningstrinene i vores krop.

Supplement Needs Liposomal Glutathione leveres gennem en varemærkebeskyttet form for Glutathion kendt som Setria®. Den naturlige Setria® glutathion er pakket ind i organiske lipider. Du vil få alle fordelene ved glutathion med længere, mere koncentreret tilgængelighed i kroppen, takket være den liposomale levering.

Ydermere, som med nogle glutathionprodukter, er der ingen svovlsmag og ingen svovllugt, og en proprietær teknik bruges til at sikre, at det er velsmagende!

HVORFOR VÆLGE DENNE GLUTATHIONE?

Supplement Needs mener, at deres Liposomal Glutathione-fremstillingsproces er den bedste på markedet. Her er hvorfor…

Al naturlig phosphatidylcholin er klassificeret som lecithin, hvilket er en beskrivelse af oprensning snarere end en materialeidentifikation. Supplement Needs bruger naturlig ikke-hydrogeneret solsikkephosphatidylcholin i deres liposomale glutathion-fremstillingsproces, afledt af ikke-GMO-certificeret solsikkeolie fra Europa. Det gennemgår en flertrins, oprensnings- og filtreringsproces under liposomfremstilling for at sikre den største renhed.

Liposomerne i deres tilpassede kosttilskud er den optimale størrelse til absorption, så små som 50 nanometer. De bruger ingen sojaingredienser, og deres smage er helt naturlige og lækre. Deres liposomer er naturligt ikke-gluten, alkoholfri, veganske og lavet af ikke-GMO ingredienser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE”

Select a Pickup Point

SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE
SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL GLUTATHIONE