Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10 | Supreme Supps

SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10

SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10

ERNÆRINGSOPLYSNINGER
  • Størrelse: 180ml
  • Portionsstørrelse: 6ml
  • Portioner: 30
Typiske værdier Per portion (6 ml)
CoQ10 (Ubiquinon) 100 mg
Liposomes proprietær blanding

(Phosphatidycholin Complex fra ikke-GMO solsikkelecithin)

200mg

224,00 kr.

HVAD ER SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10

Supplement Needs bringer dig endnu en liposomal tilføjelse til sortimentet i form af CoQ10 for at levere endnu et højkvalitetstilskud, der kan hjælpe med oxidativt stress og understøtte mitokondriel energiproduktion.

Vores naturlige niveauer af CoQ10 falder dramatisk, efterhånden som vi bliver ældre. Nu har vi en måde at producere naturlige CoQ10-molekyler pakket ind i organiske lipider. Vores lipidlevering af Liposomal CoQ10 gør koncentreret CoQ10 tilgængelig i kroppen til absorption. Og de har formuleret det til at være ret velsmagende!

HVORFOR VÆLGE DENNE COQ10?

Supplement Needs mener, at deres Liposomal CoQ10-fremstillingsproces er den bedste på markedet. Her er hvorfor…

Al naturlig phosphatidylcholin er klassificeret som lecithin, hvilket er en beskrivelse af oprensning snarere end en materialeidentifikation. Supplement Needs bruger naturlig ikke-hydrogeneret solsikkephosphatidylcholin i deres liposomale CoQ10-fremstillingsproces, afledt af ikke-GMO-certificeret solsikkeolie fra Europa. Det gennemgår en flertrins, oprensnings- og filtreringsproces under liposomfremstilling for at sikre den største renhed.

Liposomerne i deres tilpassede kosttilskud er den optimale størrelse til absorption, så små som 50 nanometer. De bruger ingen sojaingredienser, og deres smage er helt naturlige og lækre. Deres liposomer er naturligt ikke-gluten, alkoholfri, veganske og lavet af ikke-GMO ingredienser.

Fordelen ved en liposomal COQ10 er, at den kan forbedre kroppens optagelse af denne vigtige antioxidant og forbedre dens effektivitet. COQ10 spiller en vigtig rolle i kroppens produktion af energi og har også antioxidante egenskaber, der beskytter kroppens celler mod skade forårsaget af frie radikaler.

Traditionelle COQ10 kosttilskud kan være svære for kroppen at absorbere og udnytte fuldt ud på grund af deres molekylære størrelse og andre faktorer. Liposomer, som er små lipidbaserede partikler, kan imidlertid hjælpe med at øge absorptionen og forbedre effektiviteten af COQ10.

Liposomal COQ10 kosttilskud kan derfor være særligt nyttige for personer, der ønsker at øge deres COQ10 niveauer, forbedre deres energiniveau og generelle sundhed, eller som ønsker at beskytte deres krop mod skader forårsaget af frie radikaler.

HVAD ER DE VIGTIGSTE FUNKTIONER SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10

  • Meget biotilgængelig form for CoQ10
  • Naturligt strukturerede liposomer
  • Ingen svovlsmag/lugt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10”

Select a Pickup Point

SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10
SUPPLEMENT NEEDS LIPOSOMAL COQ10