Warning: Undefined array key "order_id" in /customers/1/b/a/supreme-supps.dk/httpd.www/wp-content/plugins/reaktion-woocommerce-plugin-v2.5/Common/OrderScript.php on line 36 QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE) | Supreme Supps

QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE)

QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE)

225,00 kr.

QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE)

Methylfolattilskud af høj kvalitet, højdosis Quatrefolic® (Methylfolat)(5-MTHF) doseret ved 400 μg.

QUATREFOLIC® VS. FOLSYRE Kroppen kan ikke bare bruge folinsyre, som den er – den skal igennem en omdannelsesproces til en form kaldet Methyltetrahydrofolat eller MTHF for at kunne bruge det.

Quatrefolic® gennemgår ikke den samme omdannelsesproces som folinsyre og omgår effektivt den genetiske variation.

Tag en tablet én gang dagligt. Om Quatrefolic® Quatrefolic® er glucosaminsaltet af (6S)-5-methyltetrahydrofolat (5-MTHF) og er strukturelt identisk med den reducerede og aktive form af folat, der findes i vores kroppe.

Quatrefolic® er udviklet af Gnosis by Lesaffre og er fjerde generation af folat og giver større stabilitet, højere vandopløselighed og formuleringsfleksibilitet med flere ingredienser sammenlignet med 5-methyltetrahydrofolat calciumsalt, hvilket garanterer en forbedret biotilgængelighed.

Som næste generations løsning, der omgår behovet for biokonvertering af folinsyre i kroppen, fungerer den innovative diætingrediens som et næringsstof i alle applikationer, hvor folinsyre og aktivt folattilskud anbefales.

Folinsyre vs. aktivt folat: Hvad er forskellen? Mens de ofte bruges i flæng, er folinsyre og folat ikke det samme. Folinsyre er den inaktive forløber for aktivt folat, men har historisk været brugt i kosttilskud og berigede fødevarer. Men for at blive biologisk aktiv skal folinsyre gennemgå flere transformationstrin i kroppen. Disse konverteringstrin ændrer folinsyre til aktivt folat (kendt som 5-MTHF), som findes i Quatrefolic®.

I lang tid blev berigede fødevarer og kosttilskud fremstillet med folinsyre som den eneste kilde til vitamin B9, fordi det blev vist, at folinsyre er mere stabil og biotilgængelig end de former for folat, der findes i fødevarer. Men ny forskning i de sidste 10 år har vist, at ikke alle kan omdanne folinsyre til aktivt folat på samme måde – hvilket betyder, at det kan være ineffektivt for nogle mennesker at tage kosttilskud, der indeholder folinsyre.

Disse mennesker har en specifik genetisk sammensætning, som betyder, at de ikke kan producere nok af det enzym, der hjælper med at omdanne folinsyre til aktivt 5-MTHF-folat.

Dette er kendt som MTHFR-polymorfi. Fordi omdannelsen til aktivt folat ikke er nødvendig for reducerede og methylerede folater som Quatrefolic®, er det en mere effektiv form at tage folat end folinsyre, som kræver omdannelse.

Det er også meget gavnligt for mennesker med MTHFR-polymorfi, da de har en lavere evne til at omdanne folinsyre til den aktive form af folat.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE)”

Select a Pickup Point

QUATREFOLIC® (METHYLFOLATE)